Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 16, 2009, 11:09:06 ÖS
yorum zaten klasik ben mesajı aldım önemli olan o ;)
okey:) okey:) okey:)

mub@rek

S.Aleyküm, sabah mi olduuu? Daha yeni uyandim diyebilirim acayip uyumusum ben dus' un üstüne...
Saat kac? Benim saatim nerde? Ben nerdeyim?

ATAAN

Günaydin Mübarek Kahvalti Hazir Seni Bekliyorduk  ;D

gece

Günaydin  hosgeldiniz mübarek  ;D

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 16, 2009, 11:22:50 ÖS
Günaydin Mübarek Kahvalti Hazir Seni Bekliyorduk  ;D

Hadi yaa, abi bilsem bekletmezdim vAllah. Kusuruma bakmayin. Ben yumurtayi az bismis severim. Cayim sekersiz olsun Ekmek arasi kasar falan koyma ayri ayri yemesini daha cok seviyorum. Unutmadan zamet olmazsa zeytin' lerin cekirdeklerini cikarabilecen mi benim icin?  ::)

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 16, 2009, 11:24:48 ÖS
Hadi yaa, abi bilsem bekletmezdim vAllah. Kusuruma bakmayin. Ben yumurtayi az bismis severim. Cayim sekersiz olsun Ekmek arasi kasar falan koyma ayri ayri yemesini daha cok seviyorum. Unutmadan zamet olmazsa zeytin' lerin cekirdeklerini cikarabilecen mi benim icin?  ::)
sanırım hiç zahmet olmaz ATAAN bey'e.... :haha: :haha:

ATAAN

Mübarekcim Cok Seri Siparis Veriyorsun Umarim Hesap Gelincede Ayni Serilikte Devam Edersin  :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: gece - Ocak 16, 2009, 11:24:33 ÖS
Günaydin  hosgeldiniz mübarek  ;D

Hosbuldum gece..

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 16, 2009, 11:27:24 ÖS
Mübarekcim Cok Seri Siparis Veriyorsun Umarim Hesap Gelincede Ayni Serilikte Devam Edersin  :haha:

Hangi hesap abi.  ???
Hem diyorsun seni bekliyorduk kahvaltiya hemde hesap diyorsun. Madem hesap ödeyecem ben sizi kordon' da güzel bir yer' e götüreyim günesin batisina nazir güzel bir aksam yemegi yeriz pier' de. Cok güzel oluyor. ;)

gece

Kahvalti yi acik büfe hazirliyalim en iyisi Ataan bey baska türlü basa cikamayiz ya  :haha: :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 16, 2009, 11:28:54 ÖS
Hangi hesap abi.  ???
Hem diyorsun seni bekliyorduk kahvaltiya hemde hesap diyorsun. Madem hesap ödeyecem ben sizi kordon' da güzel bir yer' e götüreyim günesin batisina nazir güzel bir aksam yemegi yeriz pier' de. Cok güzel oluyor. ;)
pier yazdınızda aklıma geldi mübarek bey siz Fransızca biliyormuşsunuz?? ::) nasıl öğrendiniz acaba.... ::) benim okulda 2. yabancı dilimde.... :-\

ATAAN

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 16, 2009, 11:28:54 ÖS
Hangi hesap abi.  ???
Bize Kordon Mordon Deme Simdi Mübarek Yaaaa, Surdan Simitte Al   ;D
Haklisiniz Sayin Gece, Hatta Bize Oldukca Acik Büfe Lazim  :haha:

...mystery...

:haha: :haha: :haha:

gece

;D ;D ;D ;D ;D

ATAAN

Fransizca Bende Biliyorumda Daha Ne Dedigimi Bilmiyorum Yanliz  :haha: :haha: :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 16, 2009, 11:31:27 ÖS
pier yazdınızda aklıma geldi mübarek bey siz Fransızca biliyormuşsunuz?? ::) nasıl öğrendiniz acaba.... ::) benim okulda 2. yabancı dilimde.... :-\

Canim benim sen hic kafana takma benim hayattaki 1. yerli dilim. ;) :))

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 16, 2009, 11:32:04 ÖS
Bize Kordon Mordon Deme Simdi Mübarek Yaaaa, Surdan Simitte Al   ;D
Haklisiniz Sayin Gece, Hatta Bize Oldukca Acik Büfe Lazim  :haha:

VAllah büfeyi falan bilmiyorum, ben masaya oturdugumda saydiklarimi isterim. Gerisi sizin inceliginiz ve güzel sunumunuz.  ::)

gece

Gece caylariniz Afiyet olsun ;)