Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 03:09:22 ÖS
Sina Sizi Hic Isirirmi Hic Ya, O Size Kiyamaz, Korkmaniza Gerek Yok  ;D

heytt o benim sözümdü bee  tickoff:)  :haha:

ATAAN

Ya Ikinci El 6 Kurusa Satilik Ciger Bilen Varmi, Az Kullanilmis, Virüssüz   :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 03:12:47 ÖS
Ya Ikinci El 6 Kurusa Satilik Ciger Bilen Varmi, Az Kullanilmis, Virüssüz   :haha:

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Napcaniz ki  :haha:

ATAAN

Benimki Virüslü, Format Attim Olmuyo  :haha: :haha:

dielosch

Ataan bey amcacım konunuza bakamadan çıkıcam sanırım babam başımda bekliyor yaa kalkıcakmışım artıkk kaç saattir bilg. başındayımışım ayy büyüsemde kurtulsam  tickoff:)  :haha: neyse kendinize iyi bakın virüssüz günler dilerim  :-*  :-*  :-*  :haha:

dielosch

ATAAN

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 17, 2009, 03:21:38 ÖS
Ataan bey amcacım konunuza bakamadan çıkıcam sanırım babam başımda bekliyor yaa kalkıcakmışım artıkk kaç saattir bilg. başındayımışım ayy büyüsemde kurtulsam  tickoff:)  :haha: neyse kendinize iyi bakın virüssüz günler dilerim  :-*  :-*  :-*  :haha:
:haha: byby:) byby:)

zeytin

veeeeeeee jet sosyetenin en tanınmış simalarından Zeytin gelmiş bulunmakta nasılsınız bakalım  ;D ;D

ATAAN

Ne Zaman Inis Yaptin Sen Zeytin Ya, Kule Hic Bildirmedi Yani   :haha:

mub@rek

İste geldim, iste gidiyorum. Görüsmek üzre arkadaslar..

...mystery...

eeeee ben geldim kimse yok neyse birazn yemeğe gidicem zaten geldiğimde umarım birileri buralarda olur... ;D ;D

...mystery...

yaşasıııııııııııııııınnnnnn ATAAN bey amcam gelmiş alkis:) nasılsınız ATAAN bey ;D

ATAAN

Tesekkürler Mystery Senden Naber?

...mystery...

iyi ATAAN bey işte ne olsun öyle yuvarlanıp gidiyoruz,hayat işte.... ;D

ATAAN

Valla Bende Bir Yere Paralel Duruyorum, Bir Kalkip Birseyler Iciyorum, Sifayi Kapmisim  ;D