Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

yaa ATAAN bey ben size ne desem?? :-\ bana ATAAN bey çok ciddi geliyo sonuçta 14 yaşındayım ve şimdiye kadar çok nadir birilerine "bey" kelimesini kullanmışımdır.... :-\ siz bişey söyleyin bundan sonra öyle hitap ediyim size ben... :-\

...mystery...

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 17, 2009, 07:45:22 ÖS
yaa ATAAN bey ben size ne desem?? :-\ bana ATAAN bey çok ciddi geliyo sonuçta 14 yaşındayım ve şimdiye kadar çok nadir birilerine "bey" kelimesini kullanmışımdır.... :-\ siz bişey söyleyin bundan sonra öyle hitap ediyim size ben... :-\
Ataan Abi, Amca Farketmez Icinden Nasil Geliyorsa Öyle Hitap Et Mysterycim  ;D
Ben Biraz Uzanacagim, Arkadaslar Arada Bir Gelirim Kendimi Iyi Hissedince Bilgisayarin Basina  byby:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 17, 2009, 07:45:22 ÖS
valla gizemcim abi kelimesine hic ümitlenme benim abim cünkü sen amca yada dayi fln de  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 17, 2009, 07:49:20 ÖS
valla gizemcim abi kelimesine hic ümitlenme benim abim cünkü sen amca yada dayi fln de  :haha: :haha: :haha:
:haha: :haha:
Tamam Mysteryde Bana Amca Desin, Zaten Amcasi Yasindayim  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 07:48:03 ÖS
Ataan Abi, Amca Farketmez Icinden Nasil Geliyorsa Öyle Hitap Et Mysterycim  ;D
Ben Biraz Uzanacagim, Arkadaslar Arada Bir Gelirim Kendimi Iyi Hissedince Bilgisayarin Basina  byby:)
byby:) byby:) o zamannnnnnnnnnn ben en iyisi patron diyim ;D ;D olur mu?? :-\ belki kafama eserse amca'da derim bakın sevgi ümitlenme dedi... ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 17, 2009, 07:50:25 ÖS
Tamam Mysteryde Bana Amca Desin, Zaten Amcasi Yasindayim  ;D
hayır annem yaşındasınız... ;D ;D ama ben amca derim yaa güzel olurr yaşasın 3. amcam oluyo... dance:)

...mystery...

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 17, 2009, 07:50:34 ÖS
byby:) byby:) o zamannnnnnnnnnn ben en iyisi patron diyim ;D ;D olur mu?? :-\ belki kafama eserse amca'da derim bakın sevgi ümitlenme dedi... ;D

mub@rek

Ben yine geldim, bugün gittim gittim geldim. :)
Ne oluyor bana böyle olamaz olamaz.. :D

...mystery...

nayıııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrr nolamaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzz................. ;D ;D ;D

...mystery...

...mystery...

ben çıkıyorum birazdan gelirim görüşmek üzere.... byby:) byby:) azıcık Fransızca çalışmam gerekte... byby:)

gece

mub@rek

gece

Kimse kalmamis  ::) nasilsiniz mübarek ?