Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Forumda cok yer isgal ettim ya... offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

3,14

Alıntı yapılan: gece - Ocak 19, 2009, 02:45:19 ÖS
Ya sen cok agliyon ya bede aglarsam almancax karisacak iyice susturun bizi ya  :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

--> Ben bu basimi hangi taslara vuram? offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) offoff:)

ATAAN

Selam Bizim Mahalle , Muhtariniz Geldi  ;D

3,14

--> Ataan kayinim nasil oldun? :cryla:

Gece ablacim ya senin miden nasil oldu? :cryla:

f_tuba26 ya siz nasilsiniz?

ATAAN

Biraz Daha Iyiyim Sagolasin Damat,

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 02:52:05 ÖS
Biraz Daha Iyiyim Sagolasin Damat,

--> Allah iyilik versin. Ne yapiyorsun?

f_tuba26

iyiyim sagolun...bu ara agliycak birileri varsa agliyabilirim onla zaten bahane ariyom aglamak icin :embarassed:

ATAAN

Kahve Veren Olsada Icsek Diyom Hani  ;D

f_tuba26

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 02:53:48 ÖS
bu form da söle güzel bir turk kahvesi yapan yokmu ya,türüm türüm kokusu geldi birden burnuma,eskiden cok icerdik arkadaslarla toplanip bide tabi falsiz olmazdi hani,fincani kapatip,fal bakardik...

kirsehir7

3,14

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 19, 2009, 02:53:47 ÖS
iyiyim sagolun...bu ara agliycak birileri varsa agliyabilirim onla zaten bahane ariyom aglamak icin :embarassed:

--> Var ama, yalniz aglar o.... Yanimda biri olunca tam aglayamiyorum... Sen su smile :cryla: ile aglamaya basla, komsular falan gelip eslik eder belki ???

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 02:53:48 ÖS

--> Kac kisiyiz bilmiyorum, yapamam ama aldim.... Afiyet olsun.. :'(

f_tuba26

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 19, 2009, 02:57:26 ÖS
--> Var ama, yalniz aglar o.... Yanimda biri olunca tam aglayamiyorum... Sen su smile :cryla: ile aglamaya basla, komsular falan gelip eslik eder belki ???
evet anladim  :cryla: :cryla:hani havada öle kasvetliki insan aglamasinda ne yapsin offff, :cryla: :cryla: :cryla:

3,14

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 19, 2009, 02:57:24 ÖS
slm millleeetttt  clap:)

--> Ve aleyküm selam... Nasilsin Ablacik? :)

3,14

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 19, 2009, 02:59:26 ÖS
evet anladim  :cryla: :cryla:hani havada öle kasvetliki insan aglamasinda ne yapsin offff, :cryla: :cryla: :cryla:

--> Gözüne kuvvet... ;D Ne denir aglayana, aglama denir..  ??? ??? ???

f_tuba26

kesene bereket o zaman,eee kim fala bakcak peki... alkis:) yuppi:) alkis:) yuppi:)

ATAAN

Damadima Bak Sen, Ellerine Saglik Canim Benim Kahve Yapan Ellerin Dert Görmesin Onurcum  cofe:)