Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 19, 2009, 04:10:21 ÖS
sen onu kalbini kirarken düsünecektin kirdin kalbini canim kuzenimin  angry:) :-[
Sende Yangina Benzinle Gitme Haaaaa   :zopa:

gece

sen onu kalbini kirarken düsünecektin kirdin kalbini canim kuzenimin  angry:) :-[

yangina körükle gitmeyelim kirsehirim ya  :-[

3,14

sen onu kalbini kirarken düsünecektin kirdin kalbini canim kuzenimin  angry:) :-[

--> Sen zaten ne zaman benden yana oldun ki.......... :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: Sen de vur... :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 19, 2009, 04:11:14 ÖS
--> Offfffffffff offfffffffffffffffffffffffff :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: Ya ben onu cok SEVIYORUM......................... :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

Aglamayin artik yaaa  tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:)

kirsehir7

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 04:11:27 ÖS
Sende Yangina Benzinle Gitme Haaaaa   :zopa:

Alıntı yapılan: gece - Ocak 19, 2009, 04:11:36 ÖS
yangina körükle gitmeyelim kirsehirim ya  :-[

--> Bizi baristirma cabasinda olacagi yerde.................. :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

3,14

gece

bak simdi buraya öyle bir pasta asarim ki on gün ugrassaniz yapamassiniz ona göre  ;D

"Tehdite bakin ya  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: "

kirsehir7

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 19, 2009, 04:11:57 ÖS
--> Sen zaten ne zaman benden yana oldun ki.......... :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: Sen de vur... :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

aaa ben hep senden yana oldum ama bu sefer sevgiden yanayim

ATAAN

Artik Bir Koltugum Yok Arkadaslar, O Artik Midemde  :-[

3,14

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 19, 2009, 04:13:45 ÖS
aaa ben hep senden yana oldum ama bu sefer sevgiden yanayim

--> :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: Tabi tabi.. :cryla: :cryla:

kirsehir7

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 19, 2009, 04:12:43 ÖS
--> Bizi baristirma cabasinda olacagi yerde.................. :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

aksam konustum baristirmak icin ama bana baska anlatmistin  :embarassed:

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 04:14:24 ÖS

--> Yenisini aldim gönderdim ya, gelmedi mi, yumusacigindan hani.... :)

kirsehir7

bide soda ic üstüne oturmasin migdene  :haha:

3,14

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 19, 2009, 04:15:43 ÖS
aksam konustum baristirmak icin ama bana baska anlatmistin  :embarassed:

--> Kiiiiiiiiiiiiiiim??? Ben miiii??? :cryla: offoff:) offoff:) offoff:) offoff:) tickoff:) tickoff:) :zopa: :zopa: :zopa: offoff:) offoff:) :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

gece

Yazik yaa valla ben öyle olsun istemnedim :-[

( bizde kavga edermisiz  :haha: )

ATAAN