Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hosibaba

kısırlar kuru pilavlar yendi çorumleblebisi harikaydı üstünede misis ayranı vardı sen geçkaldın  inşAllah yarın Antepte çig köfteye bekleriz sıragece side war

...mystery...

hoşgeldin zeytinimmm nasılsın iyimisin.... :-* :-*

hosibaba

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 19, 2009, 05:31:10 ÖS
oooo benim alerjim falan yok hatta bayılırım acıya.... alkis:) alkis:)
no problem ozaman

zeytin

ÇİĞKÖFTEMİ bayılırım bol acılı  ;D ;D

3,14

Alıntı yapılan: hosibaba - Ocak 19, 2009, 05:31:43 ÖS
kısırlar kuru pilavlar yendi çorumleblebisi harikaydı üstünede misis ayranı vardı sen geçkaldın  inşAllah yarın Antepte çig köfteye bekleriz sıragece side war

--> Evet ya cok güzeldi.... Sevgi gelince bir daha yapicaz ama.. tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 19, 2009, 05:32:15 ÖS
hoşgeldin zeytinimmm nasılsın iyimisin.... :-* :-*
çookk iyiyim bugün nedense sen nasılsın ;D  :-*

hosibaba

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 19, 2009, 05:32:42 ÖS
ÇİĞKÖFTEMİ bayılırım bol acılı  ;D ;D
aynen yanında arabeskte var bol acılı (küçük emrah )afiyet olsun şimdiden  :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 19, 2009, 05:33:01 ÖS
--> Evet ya cok güzeldi.... Sevgi gelince bir daha yapicaz ama.. tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:) tickoff:)
oyy oyy oyyy kıyamazmış Aşkına... :) :) yaparız onur abicim yeterki sen iste bide sevgi için olunca %5000 hatta % sonsuz yaparız.... ;D ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 19, 2009, 05:33:39 ÖS
çookk iyiyim bugün nedense sen nasılsın ;D  :-*
nasıl nedense... ;D ;D ben süperim... yuppi:) ama sınavlar bitmedi... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: hosibaba - Ocak 19, 2009, 05:33:48 ÖS
aynen yanında arabeskte var bol acılı (küçük emrah )afiyet olsun şimdiden  :haha: :haha:
:haha: :haha: ben acılar çocuğuyum şarkısıyla hiç gidermi yaaaa  :haha: :haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 19, 2009, 05:35:14 ÖS
nasıl nedense... ;D ;D ben süperim... yuppi:) ama sınavlar bitmedi... :haha:
bilmiyorum işte neden sevinçli olduğumu sadece bugün çok mutlu ve süper enerjiliyim :haha: :haha: sınavda biter cuma günü sana bayram var ;D

...mystery...

onur abicim mısır istemişsin buyur..... ;D

hosibaba

acılı olunca arabesk dahada acılısı denince emrah  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 19, 2009, 05:36:48 ÖS
bilmiyorum işte neden sevinçli olduğumu sadece bugün çok mutlu ve süper enerjiliyim :haha: :haha: sınavda biter cuma günü sana bayram var ;D
yok bana yarın bayram var.... ;D ;D cuma günü karne günü=şok günü... :haha: hayatımın en barbat karnesini alıcam hepsini 5 olarak görmeye alıştığım karnemde belki 3 bile olabilir.... :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 19, 2009, 05:37:37 ÖS
onur abicim mısır istemişsin buyur..... ;D

--> Eline saglik Ufaklik... Ama bir dahaki sefere kendi dislerimle cikarmak isterim misirlari yerinden.... :haha: :haha: :haha: :haha:

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 19, 2009, 05:34:38 ÖS
oyy oyy oyyy kıyamazmış Aşkına... :) :) yaparız onur abicim yeterki sen iste bide sevgi için olunca %5000 hatta % sonsuz yaparız.... ;D ;D

-->  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 19, 2009, 05:39:29 ÖS
--> Eline saglik Ufaklik... Ama bir dahaki sefere kendi dislerimle cikarmak isterim misirlari yerinden.... :haha: :haha: :haha: :haha:
peki... ;D ;D öyle yapıcaktım ama sığdırabilecek güzel bir tabak bulamadım.... :haha: (bahanede hazır... ;D )