Burada Duymaya Tahammül Edemediğimiz Sözleri Paylaşalım mı??

Başlatan ...mystery..., Kasım 08, 2008, 10:36:33 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

en sinir olduğum şey gece olunca tv yi kapat ve uyu sözü beni öldürüyo ama benim uykum yok kii offoff:) offoff:) offoff:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 19, 2009, 08:29:04 ÖS
en sinir olduğum şey gece olunca tv yi kapat ve uyu sözü beni öldürüyo ama benim uykum yok kii offoff:) offoff:) offoff:)
tickoff:) tickoff:) tickoff:)

zeytin

...mystery...

gece

ATAAN

zeytin

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 19, 2009, 08:29:04 ÖS

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 19, 2009, 11:07:45 ÖS
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Bunlardanmi?  :haha:

Hayir onlarin arkasina dizilen kelimelerden  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

gece

Hayatta hic tahamül edemiycem bir sey daha hatirladim , o da neyin nekadar oldugu Para konusulmasi sinirrrrrrrrrrrrrrrrr eder beni  offoff:) offoff:) offoff:)

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 20, 2009, 03:00:19 ÖS
Hayatta hic tahamül edemiycem bir sey daha hatirladim , o da neyin nekadar oldugu Para konusulmasi sinirrrrrrrrrrrrrrrrr eder beni  offoff:) offoff:) offoff:)
ayrıca para peşinde koşulurken bana hesap sorulmasıı..... offoff:) offoff:) offoff:)

...mystery...

"hadi Gizem saat 12 oldu kalk artık hadi kalk kızım hadi hadi.."

30 kere "hadi"lemenin ne anlamı varsa artık o kadar batıyoki bana bu kelime sabah kaldırmaya çalışırlarken zaten okul açıkken sabahın köründe 6.50 de kalkıyorum bari bırakında tatilde rahat rahat uyıyım.... tickoff:)

"Gizeeeeeeemm hadi yat artık bırak kitabıda saat 1 oldu hadiii artık....."

aynı "hadi" kelimesi beni burdada rahatsz ediyo ayrıca kitap okuyorum diye bıraktırmaya çalışıyolar okumasam okumuyosun diye dır dır ederler Allah'ım bu insanların işine akıl sır ermez... :) ben böyle olmıcam ama.... ;D

"Gizeeemmm hadi İngilizce ödevini yapta bitsin sonrada fransızcayı yazarsın..."

oooooffffffff        oooooooooooooofffffffffffffffffffffff      çok sıkıldım bu olaydan....... offoff:) offoff:) offoff:) offoff:)

zeytin

banada Canım kızım artık yat sabah 9 kalkcaz diye seslenirler ama kalkmamız nedense 11 olurr :haha:

...mystery...