Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 20, 2009, 02:33:30 ÖS
antalyada eviniz hangi civarda ataan bey,ben hafdada 3 gün üsenmeden manavgattan atlayip otobüse,geliyordum antalya ya müzisyen arkadaslari dinlemeye...eglenceye... ;D
TRT deki Evde Kaliyorum Genelde Antalyada Oldugumda, Alanyada  da Ev Var Benim, Gecen Yaz Dogru Dürüst Gidemedim Bile Kosturmaktan

f_tuba26

Alıntı yapılan: gece - Ocak 20, 2009, 02:35:59 ÖS
Anlasildi , Tugba hanim tabi burda bunalima girer  ;D
ya gece aynen öle,sicak  günes,turizm ohhhhhh,,,,antalya yada hayat var be,,,, :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: jentzsch - Ocak 20, 2009, 02:37:12 ÖS
Yeşilim ne yaw  ;D  Esma41 esmer,karakaslı karagozlu  ;D 

Herkeste Antalyalı cıktı.Bende merkezde Meltem'de 2 sene kaldım. ;D
Alper'i Tanirsiniz, Oda Meltemden

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Ocak 20, 2009, 02:37:12 ÖS
Yeşilim ne yaw  ;D  Esma41 esmer,karakaslı karagozlu  ;D  

Herkeste Antalyalı cıktı.Bende merkezde Meltem'de 2 sene kaldım. ;D

o ikimiz arasinda Bir söz jentzsch ;D
Özel yani  :haha: :haha: :haha: :haha:

f_tuba26

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 20, 2009, 02:37:49 ÖS
TRT deki Evde Kaliyorum Genelde Antalyada Oldugumda, Alanyada  da Ev Var Benim, Gecen Yaz Dogru Dürüst Gidemedim Bile Kosturmaktan
alanya ya da her ay giderdim,ama kale yolunda cep telefonumu caldirdim en son kabus oldu gitmedim birdaha da...

gece

Ben hic Antalyayi görmedim ya  :-[

jentzsch

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 20, 2009, 02:38:30 ÖS
Alper'i Tanirsiniz, Oda Meltemden
Sanırım tanımıyorum. :-\   ;D  Antalyaspor sıtesı vardı.Duruyor mu hala bılmıyorum.Orada kalmıstık.2000-2001 sezonu.  ;D

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 20, 2009, 02:37:49 ÖS

Off offf offf gayri menküllere bak sen hele. Daha nerelerde ne evleri, ne hamamlari, ne hanlari var ATAAN abinin.
Yastik alti külce külce altinlar, hatta inanirmisiniz Mark kalkmadan önce Almanyada baya biriktirmis tabi euro' ya dönünce Almanya napacagini sasirip yastiklarin icine basmis Mark' lari. Yumusak oluyormus.

Bunlarin hepsi dedikodu bende komsu' nun yalancisiyim. :D
Bizim komsu yalan söyler ama ben Ajan oldugum icin benden kacmaz.

ATAAN abi bütün ev arsa araba para pura çıra ne var ne yoksa hepsinin noterden cıktısını istiyorum.  :police:
Yakarim sicilini ona göre.  :police: 8) :police:

uffaq

selam başınızın belası geldi  dance:) dance:) dance:)

ATAAN

Ah Kiyamam Ben Size Sayin Gece, Anahtari Göndereyim Ben Size Yazin Gidin Cor Cocuk Combalak Bir Tatil Yapin  :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: f_tuba26 - Ocak 20, 2009, 02:38:18 ÖS
ya gece aynen öle,sicak  günes,turizm ohhhhhh,,,,antalya yada hayat var be,,,, :haha:

Bu dediklerinize hayat denirse Antalya' da hayat var gercekten. ;)

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Ocak 20, 2009, 02:40:45 ÖS
Sanırım tanımıyorum. :-\   ;D  Antalyaspor sıtesı vardı.Duruyor mu hala bılmıyorum.Orada kalmıstık.2000-2001 sezonu.  ;D

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

f_tuba26

Alıntı yapılan: gece - Ocak 20, 2009, 02:40:11 ÖS
Ben hic Antalyayi görmedim ya  :-[
ay gece mutlaka git,selaleri,manavgat,side heryeri görmeni isterim.. :haha: :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 20, 2009, 02:40:56 ÖS
Off offf offf gayri menküllere bak sen hele. Daha nerelerde ne evleri, ne hamamlari, ne hanlari var ATAAN abinin.
Yastik alti külce külce altinlar, hatta inanirmisiniz Mark kalkmadan önce Almanyada baya biriktirmis tabi euro' ya dönünce Almanya napacagini sasirip yastiklarin icine basmis Mark' lari. Yumusak oluyormus.

Bunlarin hepsi dedikodu bende komsu' nun yalancisiyim. :D
Bizim komsu yalan söyler ama ben Ajan oldugum icin benden kacmaz.

ATAAN abi bütün ev arsa araba para pura çıra ne var ne yoksa hepsinin noterden cıktısını istiyorum.  :police:
Yakarim sicilini ona göre.  :police: 8) :police:
Sen Yine Bana Asiliyon mu?   :haha: :haha: :haha:

f_tuba26

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 20, 2009, 02:41:47 ÖS
Bu dediklerinize hayat denirse Antalya' da hayat var gercekten. ;)
ama yani öle bana göre ben son 10 yilim antalyada gecti,cevreye alisiyor insan ya:)

ATAAN

Alıntı yapılan: jentzsch - Ocak 20, 2009, 02:40:45 ÖS
Sanırım tanımıyorum. :-\   ;D  Antalyaspor sıtesı vardı.Duruyor mu hala bılmıyorum.Orada kalmıstık.2000-2001 sezonu.  ;D
Durmazmi, Izmir Usulu Yengen, Allaaah Olsada Yesek, Alper Cok Meshurdur Antalyada Ondan Söyledim, Oda Müzisyen, Cece de Cok Cikti