Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

umarım oldu bugün yapıcam demiştim.... ;D ;D ;D

...mystery...

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 20, 2009, 05:19:44 ÖS

umarım oldu bugün yapıcam demiştim.... ;D ;D ;D

İyiyim eve gecicem birazdan, sen nasilsin bakiyim. Bakiyorum da egitim sisteminde köklü degisiklikler yapmissin. Tabi bu sana özel galiba.. :D

Ayrica yazi icin cok tesekkür ederim, cok naziksin. Birde cukulata alirsan cok makbule gecer. ;) :)))

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 20, 2009, 05:33:46 ÖS
İyiyim eve gecicem birazdan, sen nasilsin bakiyim. Bakiyorum da egitim sisteminde köklü degisiklikler yapmissin. Tabi bu sana özel galiba.. :D

Ayrica yazi icin cok tesekkür ederim, cok naziksin. Birde cukulata alirsan cok makbule gecer. ;) :)))
ohh ohh sevindim sizin adınıza.... ;D

evet bana özel... ;D ;D ;D ;D

biraz beklettim ama... utanan:) beğendiğinize sevindim... :)

çikolata mı?? hemen.... ;D

Afiyet olsun... ;D

mub@rek

Muharrem kardes,
Resim ekleyemiyoruz profile lütfen bir aciklama bekliyoruz. Bu sunucu sorunuyla ilgili degil ancak neden ekleyemiyoruz?

...mystery...

ama ben çıkmak zorundayım küçük bir işim var 15-20 dk.ya gelirim sanırım... ;D görüşmek üzere... byby:)

mub@rek

...mystery...  senin patronun cani ister simdi görer görmez. Hemen banada banada der.
Ben yedim ya o yemezse olmazzz. Dimi sayin patron?
İtiraf et hadi, cok seviyorsun sende cukulatayi. Bak aramizda kalcak kimseye söylemicez.  ::)

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 20, 2009, 05:36:45 ÖS
ama ben çıkmak zorundayım küçük bir işim var 15-20 dk.ya gelirim sanırım... ;D görüşmek üzere... byby:)

Görüsmek üzre.

mub@rek

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 20, 2009, 05:36:33 ÖS
Muharrem kardes,
Resim ekleyemiyoruz profile lütfen bir aciklama bekliyoruz. Bu sunucu sorunuyla ilgili degil ancak neden ekleyemiyoruz?

İmdattttttttttt
Kimse yok mu? Biri bizi duysun.. :)))

gece

Selammmm Almancax simin  can ciger kuzu sarmalari  yuppi:) dance:) alkis:)

gece

Ay benim yeslilim gitmis ya kahverengim olmusum ya  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: gece - Ocak 20, 2009, 05:42:46 ÖS
Selammmm Almancax simin  can ciger kuzu sarmalari  yuppi:) dance:) alkis:)

:) Global Moderator olarak ilk mesajinizi alkislarken, cok sevindigimi belirtmek isterim.  alkis:) alkis:)

COK TESEKKÜR EDERIM  utanan:) utanan:) utanan:) utanan:)

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Ocak 20, 2009, 05:43:23 ÖS
Ay benim yeslilim gitmis ya kahverengim olmusum ya  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Tebrik Ediyorum Sizi Sayin Gece  alkis:) alkis:) alkis:)

MuhaяяeM

Gördüm arkadaşlar bana hitaben yazdıklarınızı fakat vaktim yok, kısa süre sonra gelir sorunu çözerim  ;)

gece

COOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK   TESEKKÜR EDERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) utanan:)

mub@rek

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Ocak 20, 2009, 05:45:20 ÖS
Gördüm arkadaşlar bana hitaben yazdıklarınızı fakat vaktim yok, kısa süre sonra gelir sorunu çözerim  ;)

Tamamdir, tesekkürler. Birde ben sözlük ve diger cd icin bekliyorum. :)
İslerin yogunluguna göre haberleselim Muharrem kardesim. Kal saglicakla...