Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hosibaba

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 22, 2009, 12:22:24 ÖÖ
Selam Canlarim, Cigerlerim Beni Sizler Yarattiniz Ilk Sarkim Ajlandan Nane Nane   :haha:
Merhabalar Sayin Hosibaba, Nasilsiniz?
teşekkür ederim harikayım biraz acemice oldu ama https://almancax.com/forum/index.php?topic=6817.0

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 22, 2009, 12:22:24 ÖÖ
Selam Canlarim, Cigerlerim Beni Sizler Yarattiniz Ilk Sarkim Ajlandan Nane Nane   :haha:
Merhabalar Sayin Hosibaba, Nasilsiniz?

naneymisss  tickoff:) offoff:) :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: hosibaba - Ocak 22, 2009, 12:24:59 ÖÖ
teşekkür ederim harikayım biraz acemice oldu ama https://almancax.com/forum/index.php?topic=6817.0
Ellerinize Saglik Mükemmel Bir Calisma Olmus, Herkes Size Dua Edecek, Düsündügünüz Formatta Devam Ettirin Konunuzu, Degilmi Sayin Gece, Cok Isabetli Olur Bence  okey:)

ATAAN

Sevgicim Canim Kardesim, Aksam Abini Hasamat Etmisler, Ya Amma Dayak Yemisiz Biz Be, Hic mi Vuramadik Biz Karsi Tarafa Yaavvvv   :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 22, 2009, 12:27:30 ÖÖ
Ellerinize Saglik Mükemmel Bir Calisma Olmus, Herkes Size Dua Edecek, Düsündügünüz Formatta Devam Ettirin Konunuzu, Degilmi Sayin Gece, Cok Isabetli Olur Bence  okey:)

Kolay gelsin  okey:) okey:)

hosibaba

daha önce söyledigim gibi konuya iştirak oldukça takip eden konularu tam detaylı birşekilde sizlerin hizmetine sunmayı amaçlıyorum

hosibaba

daha önce söyledigim gibi konuya iştirak oldukça takip eden konularu tam detaylı birşekilde sizlerin hizmetine sunmayı amaçlıyorum

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 22, 2009, 12:28:29 ÖÖ
Sevgicim Canim Kardesim, Aksam Abini Hasamat Etmisler, Ya Amma Dayak Yemisiz Biz Be, Hic mi Vuramadik Biz Karsi Tarafa Yaavvvv   :haha:
:haha: :haha: :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: hosibaba - Ocak 22, 2009, 12:32:43 ÖÖ
Mükemmel Olur, Kafanizdan Gecenleri Dilediginiz Gibi Uygulayabilirsiniz Su Millet Ögrensin Su Almancayi, Yani Tercüme Isteklerinden Artik Daral Geldi  ;D

ATAAN

Sevgicim Dayaktan Sonra Zekam Acildi Sanirim Benim  :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 22, 2009, 12:47:29 ÖÖ
Sevgicim Dayaktan Sonra Zekam Acildi Sanirim Benim  :haha: :haha: :haha:
yok ya benim abim dogusdan zeki  ;D ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 22, 2009, 12:46:50 ÖÖ
Mükemmel Olur, Kafanizdan Gecenleri Dilediginiz Gibi Uygulayabilirsiniz Su Millet Ögrensin Su Almancayi, Yani Tercüme Isteklerinden Artik Daral Geldi  ;D

Tercüme demeyin ya icim bir hos oluyo  ;D ;D ;D

SEVGI-40

hosibaba

Alıntı yapılan: gece - Ocak 22, 2009, 12:49:01 ÖÖ
Tercüme demeyin ya icim bir hos oluyo  ;D ;D ;D
benim konuda tercüme yok kişi kendisi bulacak cevabı içiniz daralmasın sayın gece

ATAAN

Alıntı yapılan: hosibaba - Ocak 22, 2009, 12:51:22 ÖÖ
benim konuda tercüme yok kişi kendisi bulacak cevabı içiniz daralmasın sayın gece
Yok O Konuyu Kastetmedi, Günde 10 Kisi Tercüme Metni Soruyorduda Kendisine   :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: hosibaba - Ocak 22, 2009, 12:51:22 ÖÖ

Siz beni yanlis anladiniz ben konudan bahsetmedim  ki Tercüme mesajlarindan bahsetmistim  utanan:)