Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 22, 2009, 10:18:17 ÖS
Iste Dedigim Gibi, Mali Istanbuldan Sardik Adanaya Gidecektik, Kütahyaya Kadar Ben Kullanacaktim Diye Basliyor Bizim Hikaye  :haha:

Bu ne simdi masalmi  :haha: :haha: :haha:

uffaq

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 22, 2009, 10:18:17 ÖS
Iste Dedigim Gibi, Mali Istanbuldan Sardik Adanaya Gidecektik, Kütahyaya Kadar Ben Kullanacaktim Diye Basliyor Bizim Hikaye  :haha:

en az müebbet kurtuluşun yok gibi   :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Kiz Kayboldu Ortadan, Aloooo Prens, Sen Bizle Muhabbete Daldin  :haha: :haha: :haha:

uffaq

yaaaaaaaaaaaaaa prensesim nerdesin   utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 22, 2009, 10:20:37 ÖS
Kiz Kayboldu Ortadan, Aloooo Prens, Sen Bizle Muhabbete Daldin  :haha: :haha: :haha:

Ben sizi dinliyorum analatin anlatin  :zopa: :zopa: :zopa: eeeeee sonra

:haha: :haha: :haha: :haha:

uffaq

uffaq

ATAAN

Yahu Prens Bi Kizi Tutamadin Elinde Yavvvvvv, Atini Parkette Git Bul Kizi   :haha: :haha: :haha:

uffaq

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: utanan:) utanan:) utanan:) utanan:) utanan:)  :haha: :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 22, 2009, 10:26:27 ÖS
Yahu Prens Bi Kizi Tutamadin Elinde Yavvvvvv, Atini Parkette Git Bul Kizi   :haha: :haha: :haha:

Siz anlatmadiniz yarim kaldi demin  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Kiz Kayboldu Zaten Dava Düser   :haha: :haha: :haha:

uffaq

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 22, 2009, 10:29:07 ÖS
Kiz Kayboldu Zaten Dava Düser   :haha: :haha: :haha:

yaw prenses hem beni bıraktın hem davayı düşürdün oldu mu şimdi  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

uffaq

Alıntı yapılan: gece - Ocak 22, 2009, 10:31:20 ÖS
Yok onan karar verilmedi siz bir analatin hele  :zopa: :zopa:
Kizi biz buluruz zaten butonuda kayipmis  :haha: :haha: :haha:

minnettar kalırım gece hocam  halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

ATAAN

Sonra , Gemerek Yakinlarinda Irtifa Kaybetmeye Basladik, Yardimci Pilota Didim ki, Mola Verelim, Mola Sirasinda Bu Kiz Geldi Prens Didi , At Didi Falan  Tüm Bildigim Bundan Ibaret Sayin Hakime, Arti O Aksam Diskodaki Kavgayida Biz Cikarmadik , Hep Kirsehirle Mübarekin Yüzünden Oldu  :haha: :haha: :haha:

uffaq

hakime hanım savcı olarak attan beyin 10 yıldan 30 yıla kadar forumdan uzaklaştırılmasını istiyorum  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: