Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Bu Altin Kalpli Melek Nasil Bir Tarif Verdiyse, Ne Zaman Fasulye Görsem Yada Duysam Gülme Krizlerine Giriyorum  :haha: :haha: :haha:

uffaq

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 22, 2009, 10:30:28 ÖS
Bu Altin Kalpli Melek Nasil Bir Tarif Verdiyse, Ne Zaman Fasulye Görsem Yada Duysam Gülme Krizlerine Giriyorum  :haha: :haha: :haha:
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: uffaq - Ocak 22, 2009, 10:29:41 ÖS
valla parkettim yine yok istemedi kaçtı  :cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

hep sizin yüzünüzden konuşmaya tuttunuz beni  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Didim Ben Sana Didim Eglesme Fazla Kacar Didim, Kacak Gelin Bu Didim  Didim Yani  :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 22, 2009, 10:30:28 ÖS

:haha: :haha: :haha:

uffaq

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 22, 2009, 10:31:29 ÖS
Didim Ben Sana Didim Eglesme Fazla Kacar Didim, Kacak Gelin Bu Didim  Didim Yani  :haha: :haha: :haha:

gece hocam bulacakmış bulurum didi  :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 22, 2009, 10:31:29 ÖS

:haha: :haha: :haha:

esma 41

gece

Alıntı yapılan: uffaq - Ocak 22, 2009, 10:32:33 ÖS
gece hocam bulacakmış bulurum didi  :haha: :haha: :haha:

Yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn dimedim ben dimedim :haha: :haha: :haha: :haha:

uffaq

aha geldi prensesim gece hocam sen mi getirdin  :haha: :haha: :haha: :haha:

gece

Yesillim vermem seni sey baba me ybilmem ben ona göre  :zopa: :zopa: :zopa: :zopa:

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

esma 41

esma 41

uffaq

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Ocak 22, 2009, 10:38:05 ÖS
Sey baba sey .. benimle evlenicek

YESILLIM VERMIYOM SENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII  :haha: :haha: :haha: :haha:

uffaq

Alıntı yapılan: gece - Ocak 22, 2009, 10:40:12 ÖS
YESILLIM VERMIYOM SENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII  :haha: :haha: :haha: :haha:

yapma hocam evlenicez biz  :haha: :haha: :haha: :haha: sevenlerin arasına girme

uffaq

yayınıma burda son verirkene yayında ve yapımda emeği gecem herekese teşekkür eder başarılar dilerim biraz sacma oldu sanırım  herkese iyi geceler kendinize iyi bakın benide unutmayın  byby:) byby:) byby:) byby:) byby:) byby:) byby:)