VİZEM ÇIKTI ARKADAşLAR DARISI BASINIZA

Başlatan king52, Ocak 23, 2009, 11:22:11 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

king52

OLEYYYYYYY  halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)VİZEM CIKTI COK MUTLUYUM  yuppi:) yuppi:) yuppi:) alkis:) yaril:)darısı tum bekleyen arkadasların basına

zeytin

king52

arkadaslar konsolosluga mail attım bugun vizem cıktımı die onlarda bole yazmıslar Gönderiniz icin tesekkür ederiz. Pasaportunuz henüz elinize gecmedi ise, lütfen UPS sirketini arayiniz. Pasaport no . Iyi yolculuklar dileriz.SaygilarimizlaFederal Almanya CumhuriyetiBaskonsoloslugu- Vize Bölümü -Istanbul Tel.: +90 212 33 46 167Faks : +90 212 24 52 624Email: gk.istanbul@sim.net.tr     burdan ataan abime cok tesekkur ederım  bekleyınce oluyomus hıc stres yapmayın arkadaslar burdan sorularınız olrsa cevaplarım  alkis:) alkis:) alkis:)

king52

tesekkür ederım darısı basınıza atann abii hadi halay basına

ATAAN

Cok Sevindim King, Hayirli Olsun Hadi Bakalim Halaya  :haha:
halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

bars

Tebrik ederim dostum.
Darisi basimiza

Saygilar

NİLSENAM

Alıntı yapılan: king52 - Ocak 23, 2009, 11:22:11 ÖÖ
OLEYYYYYYY  halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)VİZEM CIKTI COK MUTLUYUM  yuppi:) yuppi:) yuppi:) alkis:) yaril:)darısı tum bekleyen arkadasların basına

hayırlı olsun.....darısı başimıza.... yuppi:) yuppi:) yuppi:) alkis:) alkis:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:) dance:)

king52

NİLSENAM

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 23, 2009, 11:48:08 ÖÖ
Cok Sevindim King, Hayirli Olsun Hadi Bakalim Halaya  :haha:
halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

Tebirikler, Allah yolunuzu acik etsin. :angel:
Sevincinizi paylasiyorum, Bende katilem bari halayiniza. ;)

amed58

dahada sabırsızlanıyorum böyle çıkanları gördükçeeee  alkis:) yuppi:) yuppi:) yuppi:) yuppi:)
halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

karagul2008

hayırlı olsun çok sevindim darısı başımıza alkis:) halayy:) halayy:) halayy:)

ozgur_efe

hadi bakalım rastgele kardeş yolun acık olsun alkis:)

HA_KAN

king52

arkaslar tesekkur edrım darısı basınıza halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

kirsehir7

NİLSENAM

Alıntı yapılan: king52 - Ocak 23, 2009, 11:22:11 ÖÖ

tebrikler....darısı başımıza.. yuppi:) yuppi:) alkis:) alkis:)
halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)