en güzel temel fikralari.. biraz stress atalim

Başlatan peppa, Kasım 24, 2008, 05:20:02 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hasan42

Biyoloji dersinde ögretmen eliyle gösterdigi iskelet hakkinda Temel´e sorar :
- Söyle bakayim bu nedir ?
Temel cevap verir:
- Insan kilcigidir efendim.

Hasan42

Temel ve Idris´in icinde bulundugu otobus kaza yapar.
Yolculardan bir ölü birkac yarali vardir.
Kazada idrisin ayagi kirilir ve avazinin ciktigi kadar "Ayaguuuuum..." feryat etmektedir.
Bunu görün Temel idrisi  sakinlestirmek ve teselli etmek icin :
-Ula Idris yaptugun ise bak.Bir ayagun kirildi diye feryat edisun.Aha suracikta yatan adama bak! Adam öldügü halde giki bile cikmiyor.Sen bir ayagin icin ortaligi birbirine katisun.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 17, 2008, 03:51:36 ÖS
Temeli Aratmamis arkadas burda   ;D

OTOBUSLE GIDERKEN, BOLU DAGINDA VERILEN MOLADA HEMEN TUVALETE KOSTURDU KORKUNC SIKISMISTI.şANSINA BOS KABIN BULUP KENDINI ORAYA ATTI... TAM OTURMUSTU KI YAN KABINDEN BIR SES...
-'MERHABA' DEDI.
ADAM SASKIN;
- 'MERHABA' DIYE CEVAP VERDI.
SES DEVAM ETTI:
- NASILSIN?
ILK DEFA BASINA BOYLE BIR SEY GELIYORDU... YINE SASKIN SASKIN YANITLADI:
- SAGOL IYIYIM... SEN NASILSIN?
SES SORDU:
- NE YAPIYORSUN?
BIR AN TEREDDUT GECIRDI. ADAM ONUN TUVALETTE OLDUGUNU BILDIGI ICIN MUTLAKA NE YAPTIGINI DA BILIYORDU. BASKA BIRSEY ANLATMAK ISTEDI VE..
'BEN' DEDI , ISTANBUL'DAN ANKARA'YA GIDIYORUM.
-SEN NEREYE GIDIYORSUN?
ADAMIN SONRAKI CUMLESI BU MUHABBETI SONA ERDIRDI..!
- HAYATIM, TELEFONU KAPATIYORUM. YANDAKI TUVALETTE BIR GERIZEKALI VAR. SANA SORDUGUM SORULARA YANIT VERIP DURUYOR. BEN SENI SONRA ARARIM.....

:haha: :haha:

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: Hasan42 - Ocak 24, 2009, 02:23:10 ÖÖ
Kazada idrisin ayagi kirilir ve avazinin ciktigi kadar "Ayaguuuuum..." feryat etmektedir.
-Ula Idris yaptugun ise bak.Bir ayagun kirildi diye feryat edisun.Aha suracikta yatan adama bak! Adam öldügü halde giki bile cikmiyor.Sen bir ayagin icin ortaligi birbirine katisun.

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: Hasan42 - Ocak 24, 2009, 02:23:10 ÖÖ
:haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Aralık 27, 2008, 11:22:20 ÖS
Ne kadar şanssızım!'

Üzgün ve pısırık görünüşlü bir Adam barda tünemiş oturuyormuş. Önünde Bir türlü içemediği bir içki bardağı, suratı asık.. O sırada barın kapısı açılmış. İri yarı, külhanbeyi tavırlı bir Adam, sert adımlarla barın tezgahına doğru yürümüş ve pısırık adamı iteleyerek tabureye oturmuş. Hiç soru sormadan adamın önündeki içki kadehini alıp başına dikmiş. Elinin tersiyle ağzını kuruladıktan sonra, 'Ne o, neden böyle Surat asıyorsun, gemilerin mi battı?' diye sormuş. 'Sorma, ben çok Talihsiz bir adamım' demiş pısırık. 'Neden?' diye sormuş Adam tekrar.   şöyle cevaplamış pısırık, 'Bu sabah karımla kavga ettik, beni evden Kovdu. O sinirle işe geç kaldım. Patronum zaten bahane arayıp Duruyordu, beni işten attı. İşten çıktım, yolda yürürken araba çarptı. Eve gideyim, belki karımla barışırız dedim, eve gittim ve karımı başka Bir erkekle yatakta yakaladım. Bu kadarı da fazla artık dedim, kendimi öldürmeye karar verdim. Tabancayla vuracaktım, silah tutukluk yaptı. İple asmaya kalktım, ip koptu. Doğalgazla öleyim dedim, faturayı ödemediğim için gaz kesikti. Eczaneden fare zehiri aldım, buraya Geldim, içki bardağıma koydum. Onu da geldin sen içtin. Off.. Offfff...
;D ;D ;D

Ben buna hala gülüyorum ya  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Çekiyorum, gülümse!

Savcı, morgdaki üç cesedi incelemek üzere gelmişti. Birinci ceset sırıtıyordu. Savcı nedenini sordu.

"Milli piyangoda büyük ikramiyeyi kazanmış, sevincine dayanamamış, kalp krizi geçirip ölmüş" dediler.

İkinci ceset de sırıtıyordu. Savcı sordu:

"Bu neden sırıtıyor?"

"Bunun da oğlu doğmuştu. Sevinçten kalbine yenik düştü" diye açıkladılar.

Üçüncü ceset Temel'in kömür halindeki cesediydi. O da sırıtıyordu.

"Bu neden oldu?" diye sordu savcı.

"Efendim, buna yıldırım çarpmış" dediler.

"Peki neden sırıtıyor?"

"Fotoğrafını çekiyorlar sanmış".

;D ;D ;D

ATAAN

Fizikçi, matematikçi, kimyacı, jeolog ve antropologdan oluşan bir heyet bir araştırma için arazide bulunmaktadır. Birden yağmur bastırır. Hemen yakındaki bir arazi evine sığınırlar. Ev sahibi bunlara bir şeyler ikram etmek için biraz ayrılır. Hepsinin dikkati soba üzerinde toplanır. Soba yerden 1 metre kadar yukarda, altındaki dizili taşların üzerindedir.

Sobanın neden böyle kurulmuş olabileceğine dair bir tartışma başlar.

Kimyacı:
"Adam sobayı yükselterek aktivasyon enerjisini düşürmüş, böylece daha kolay yakmayı amaçlamış",

Fizikçi:
"Adam sobayı yükselterek konveksiyon yoluyla odanın daha kısa sürede ısınmasını sağlamak istemiş",

Jeolog:
"Burası tektonik hareketlilik bölgesi olduğundan herhangi bir deprem anında sobanın taşların üzerine yıkılmasını sağlayarak yangın olasılığını azaltmayı amaçlamış",

Matematikçi:
"Sobayı odanın geometrik merkezine kurmuş, böylece de odanın düzgün bir şekilde ısınmasını sağlamış",

Antropolog:
"Adam ilkel topluluklarda görülen ateşe tapmanın daha hafif biçimi olan ateşe saygı nedeniyle sobayı yukarıya kurmuş".

Bu sırada ev sahibi içeri girer ve ona sobanın yukarda olmasının nedenini sorarlar.

Adam cevap verir:
"Boru yetmedi."

;D ;D ;D