Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

arkadaşlar ben gider Yarın çok erken kalkmam gerek görüşmek üzere kendinize cici bakın oldu mu?
herkese hayırlı geceler  byby:) byby:) byby:)

dielosch

güle güle zeytincim  :-*  byby:)

Ben de çıkayım artık yarına kaldı bavul hazırlama işi :-\  :haha: Gece ablacımm öptüm kocaman seni  :-* , RIBERY kendine iyi bak sen de Hayırlı Geceler  byby:)  byby:) ATAAN bey amcacım sizi unutuyordum az kalsın  :haha: size de hayırlı geceler efendim  :haha:  byby:)  byby:)

ATAAN

Amma Titretmissiniz Benim Bilgisayari Nerdeyse Sehpadan Düsüyormus Yani  :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 25, 2009, 12:24:34 ÖÖ

Ben de çıkayım artık yarına kaldı bavul hazırlama işi :-\  :haha: Gece ablacımm öptüm kocaman seni  :-* , RIBERY kendine iyi bak sen de Hayırlı Geceler  byby:)  byby:) ATAAN bey amcacım sizi unutuyordum az kalsın  :haha: size hayırlı geceler efendim  :haha:  byby:)  byby:)
byby:) byby:) byby:) dielosch , Hayirli Yolculuklar

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 25, 2009, 12:22:55 ÖÖ
arkadaşlar ben gider Yarın çok erken kalkmam gerek görüşmek üzere kendinize cici bakın oldu mu?

:-* byby:)

gece

Ben de çıkayım artık yarına kaldı bavul hazırlama işi :-\  :haha: Gece ablacımm öptüm kocaman seni  :-* , RIBERY kendine iyi bak sen de Hayırlı Geceler  byby:)  byby:) ATAAN bey amcacım sizi unutuyordum az kalsın  :haha: size de hayırlı geceler efendim  :haha:  byby:)  byby:)

:-* byby:)

RIBERY

byby:) byby:) byby:)

RIBERY

Alıntı yapılan: zeytin - Ocak 25, 2009, 12:22:55 ÖÖ

byby:)

ATAAN

Hosgeldiniz Sayin Ribery

gece

Millet dagildi yine ya  :haha: :haha:

ATAAN

Valla Haklisiniz Sayin Gece, Biz Yine Mahallenin Muhtarlari Burdayiz  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 25, 2009, 12:37:45 ÖÖ
Valla Haklisiniz Sayin Gece, Biz Yine Mahallenin Muhtarlari Burdayiz  :haha:

Hakkatten ya muhtar gibim her dakka burdayiz  :haha: :haha:

ATAAN

Muharrem Fazla Gelemeyince Artik Siz Bir Taraftan Ben Bir Taraftan, Forumu Bos Birakmamaya Calisiyoruz  okey:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 25, 2009, 12:39:34 ÖÖ
Muharrem Fazla Gelemeyince Artik Siz Bir Taraftan Ben Bir Taraftan, Forumu Bos Birakmamaya Calisiyoruz  okey:)

Arada ugruyor Muharrem hocam.
Eee haklisiniz ama görev diye degil ya Ben seviyorum Almancax ve sakinlerini . :)
Varsin Calisalim yani ;)  okey:)

ATAAN

Aynen, Size Katiliyorum, Yine Karsilarirsaniz Selam Söyleyin Muharrem Kardesime Benden, Artvin Yaylalarinin Tadini Cikarsin, Antalyaya Gelince Cok Özler  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 25, 2009, 12:45:18 ÖÖ
Aynen, Size Katiliyorum, Yine Karsilarirsaniz Selam Söyleyin Muharrem Kardesime Benden, Artvin Yaylalarinin Tadini Cikarsin, Antalyaya Gelince Cok Özler  ;D

Olur iletirim Selaminizi ve mesajinizi ;D