Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

zeytin itiraf ediyorum ben seni bendne kücük saniyodum hani bi kiz resmi vardi ya ben onu sen saniyodum yasinada hic bakmamisdim kusura bakma abla ya  ;D ;D

sen dün bendesenin yaslarindayken öyleydim deyince sasirdim  :haha:

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ocak 25, 2009, 10:59:53 ÖÖ
zeytin itiraf ediyorum ben seni bendne kücük saniyodum hani bi kiz resmi vardi ya ben onu sen saniyodum yasinada hic bakmamisdim kusura bakma abla ya  ;D ;D

sen dün bendesenin yaslarindayken öyleydim deyince sasirdim  :haha:

:o :o gercektenmi ya bende dikkat etmedim hic ;D

...mystery...

itiraf ediyorum canım sıkılıyoo... ;D

...mystery...

bilmem... ;D ;D ;D canım okuduğum kitabın 2. sini okumak istiyo ama şimdi kim çıkıcak o kitaba bakıcak bulamayınca sinir olucak surat asıcak hepsi çok iş o yüzden sanırım... :haha:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 25, 2009, 05:11:47 ÖS
bilmem... ;D ;D ;D canım okuduğum kitabın 2. sini okumak istiyo ama şimdi kim çıkıcak o kitaba bakıcak bulamayınca sinir olucak surat asıcak hepsi çok iş o yüzden sanırım... :haha:

AYNI BENSIN SEN  :haha: :haha:
amanin herkes banami benziyor yaa  :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ocak 25, 2009, 05:13:09 ÖS
AYNI BENSIN SEN  :haha: :haha:
amanin herkes banami benziyor yaa  :haha: :haha:
ne güzel gece ablacım keşke herkes senin gibi olsa... :) hem neşeli hem düşünceli hemde iyi kalpli... :-* :-* :-* bunların hepsini bir arada bulundurmak çok zor... :-* :-*

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 25, 2009, 05:14:25 ÖS
ne güzel gece ablacım keşke herkes senin gibi olsa... :) hem neşeli hem düşünceli hemde iyi kalpli... :-* :-* :-* bunların hepsini bir arada bulundurmak çok zor... :-* :-*

Simdide seni tarif ettin Canimin ici  :-* :-*

...mystery...

meay

Bende itiraf edeyim bari gece ben seni erkek sanmışdım bakdım formda abla yazmışlar tabee güldüm kendime profiline bakmamışdım :D

NİLSENAM

ya ben aşkımı çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özlüyorummmmmmmmmm.

zeytin

İtiraf edeyim birdaha yakın arkadaş dediğim insanlara doğum günü partisi vermeyecemm  angry:) angry:) angry:) ve katılmıycamm

kirsehir7

itiraf ediyorummmmm coooooooook aciiiiiiiiiiimmmm  :P :P

zeytin

İtiraf ediyim hemen Almanyaya gitmek istiyorum Bir an önce artık sıkılıyorummmmmmmm

gece

Alıntı yapılan: meay - Ocak 25, 2009, 07:34:57 ÖS
Bende itiraf edeyim bari gece ben seni erkek sanmışdım bakdım formda abla yazmışlar tabee güldüm kendime profiline bakmamışdım :D

:haha: :haha: :haha:

Önemli degil ya  ;D

şinasi

İtiraf ediyorum.Ben Mystery'i erkek sanıyordum. Gerçeği yeni farkettim.