Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Caponcada Konusabilirizde Ben Daha Söylediklerimin Ne Anlama Geldigini Bilmedigim Icin, Pek Anlasabilecegimizi Sanmiyorum  :haha:

...mystery...

:haha: :haha: :haha:

en iyisi Fransızca hem azıcık bende anlarım o zaman.... :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 25, 2009, 05:06:52 ÖS
Caponcada Konusabilirizde Ben Daha Söylediklerimin Ne Anlama Geldigini Bilmedigim Icin, Pek Anlasabilecegimizi Sanmiyorum  :haha:

Capoca konusun ne olurrrrrrrrrrrrrrr ben tercüme ederim sizi  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 25, 2009, 05:05:34 ÖS
İngilizce öğrenmeyi hiç bu kadar istememiştim tam anlamıyla nefret ederdim ingilizceden bilmedğim için değildi ama sevmiyodum yavaş yavaş anlamaya başladığımda bile sevmiyodum ama kaç gündür içimde bi İngilizce sevgisi çok çok çok iyi öğrenmek istiyorum... ;D

umarım dediğin gibi olur patron sen bilirsin böyle şeyleri güveniyorum sana.... ya:) ya:)
Ingilizce Artik Herkesin Ikinci Bir Dil Olarak Olmazsa Olmazi Artik, Inan Almancadan Daha Kolay  okey:)   THE   :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 25, 2009, 05:08:24 ÖS
:haha: :haha: :haha:

en iyisi Fransızca hem azıcık bende anlarım o zaman.... :haha:

O ufakligin isi o konussun fransizca :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 25, 2009, 05:08:36 ÖS
Ingilizce Artik Herkesin Ikinci Bir Dil Olarak Olmazsa Olmazi Artik, Inan Almancadan Daha Kolay  okey:)   THE   :haha: :haha: :haha:
:haha: :haha: orası kesinde... ;D ;D ;D en nefret ettiğim şey şu to-get-take tickoff:) her yerde bunlar 1 cümle içinde 3üde geçiyo hatta bazen 2-3 kere geçiyo(abartıyorum ;D ) ama cidden bazen çok sinir oluyorum bi anlamına bakıyım diyorum 50 bin tane anlamı hangi biri buna uyuyo desem içim sıkılıyo hangisi uyuyo diye denemekten... :haha:

...mystery...

ATAAN

Kücük Bir Animi Paylasayim Sizlerle Hem Gülün Hemde Istedikten Sonra Yada Mecbur Kalinca Imkansiz Gibi Görünen Seyler Bir Anda Nasil Oluveriyor, 
Lise Yillarimizdi, Cok Samimi Bir Arkadasimla Antalyadayiz, O Zaman Turist Falan Simdiki Gibi Yogun Degil, Plajda Iki Tane Kiz Var Bizim Yaslarda, Benim Arkadasim Dedi Illa Konusalim Sunlarla, Ben Diyom Ya Nasil Konusacaz, Ingilizce Bilmiyoruz, Hadi Hello Dedik How Are You Dedik Eee Bitti Bütün Ingilizcemiz Bu, Neyse Utanmadan Gittik Kizlarin Yanina, Ingilizcenin Kafasini Gözünü Kiriyoruz Ama, Kizlar Ne Dediler Bize Biliyormusunuz
"Siz Var Ne Zaman Türkce Konusmak Var Biz Sizi Daha Iyi Anlamak"   :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Lisedeki Ingilizcem Bu Seviyedeydi, Ama Simdi Ingilizlerle Calisiyorum  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 25, 2009, 05:13:52 ÖS
Kücük Bir Animi Paylasayim Sizlerle Hem Gülün Hemde Istedikten Sonra Yada Mecbur Kalinca Imkansiz Gibi Görünen Seyler Bir Anda Nasil Oluveriyor, 
Lise Yillarimizdi, Cok Samimi Bir Arkadasimla Antalyadayiz, O Zaman Turist Falan Simdiki Gibi Yogun Degil, Plajda Iki Tane Kiz Var Bizim Yaslarda, Benim Arkadasim Dedi Illa Konusalim Sunlarla, Ben Diyom Ya Nasil Konusacaz, Ingilizce Bilmiyoruz, Hadi Hello Dedik How Are You Dedik Eee Bitti Bütün Ingilizcemiz Bu, Neyse Utanmadan Gittik Kizlarin Yanina, Ingilizcenin Kafasini Gözünü Kiriyoruz Ama, Kizlar Ne Dediler Bize Biliyormusunuz
"Siz Var Ne Zaman Türkce Konusmak Var Biz Sizi Daha Iyi Anlamak"   :haha: :haha: :haha:
vayy süpermiş.... :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 25, 2009, 05:15:00 ÖS
Lisedeki Ingilizcem Bu Seviyedeydi, Ama Simdi Ingilizlerle Calisiyorum  ;D
ne güzel ;D umarım bende böyle olabilirim ama hırs yaptım(hırslı biri değilimdir ama bu konuda yaptım hırs.. ;D ) öğrenicem hemde süper bir şekilde öğrenicem... alkis:) alkis:)

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 25, 2009, 05:16:50 ÖS
ne güzel ;D umarım bende böyle olabilirim ama hırs yaptım(hırslı biri değilimdir ama bu konuda yaptım hırs.. ;D ) öğrenicem hemde süper bir şekilde öğrenicem... alkis:) alkis:)
Amerikalilarin Bir Sözü Vardir Ve Cok Meshurdur, I Have A Dream. 
And Dreams come True  okey:)

ATAAN

Yanisini Gizem Bilecek Sayin Gece  ;D

...mystery...

Türkçesi?? ;D ;D bir hayalim var(sahibim) ve hayaller ?? ;D

işte bide bu problem var 7 kelimelik bi cümlede 7sininde anlamını biliyorum hangi zamanla kurulduğunu biliyorum ama cümle birleşmiyo.... ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 25, 2009, 05:13:52 ÖS
"Siz Var Ne Zaman Türkce Konusmak Var Biz Sizi Daha Iyi Anlamak"   :haha: :haha: :haha:

:haha: :haha: :haha: :haha: