“Keşke”lerinle yüzleş bugün...

Başlatan ATAAN, Aralık 10, 2008, 02:19:58 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

Alıntı yapılan: warum? - Ocak 26, 2009, 11:39:21 ÖÖ
Senin yasin kücük daha güzelim sen bos ver bunlari sen evcilik falan oyna veya anenlere babanlara sor abilerimle nasil konusmaliyim diye.  Sendemi Global Moderator olmak istiyorsun ne diyecekler sana simdi vay be üyemize bak nasil sinirleniyor bizi destekliyor..   Biraz daha olgun düsün canim tamammi? gerci sana destek verenler moderator ama sen onlarin yolunda gitme diyecem ama biliyorum yolunda ne demek arkasindan düsmeyecegine eminim.
bi söz vardir hatirlatirim akil yasda degil basdadir senin yasin büyükte nolmus ki beyinsiz insan.benim moderetörlükte fln gözüm yok sadece senin gibi insanlara haddini bildirmeyi boynumun borcu bilirim.bak burda dogru söylemissin olgun düsünüp senin gibi birine cvp verip parmaklarimi yormamam gerekirdi.benim annemle babam bana yeterince terbiye verdi saolsunlar terbiye almamis olan sensin.ayrica ben moderöter olmasamda yeterince önemli sevilen bir üyüeyim burda.oyüzden kimseye yalakalik yapmama gerek yok cok sükür dikatleri üzerine cekmek icin bu tür sacmaliklarla ortaya cikan sensin kardesim ben degilim.sana söylenecek cok söz varda degmez neyse derdin acik acik söyle kardesim.bizi bu tür sacmaliklarinla yorma.bu da benden sana kapak olur umarim

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 26, 2009, 03:05:26 ÖS
Warum Isimli Üyemize Bir Psikolog Tavsiye Edebilecek Arkadaslarin Yardimlarini Bekliyoruz
ben arasdirdim abicim bu tür insanlarain tedavisi yok direk hastaneye kapatiyolar deli gömlegiyle birlikte  ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 26, 2009, 11:41:39 ÖÖ
Üst' te bir aciklama yaptim, altindan kalkamiyacagimiz iddia ve laf' lar ortaya atmadan nefsinize hakim olmayi biliniz!
Kimseyi yaptigi ve yasadigi hayat biciminden dolayi yargilayip kendinizi üstün görmeyiniz...
Hayat' ta düzen icin önce kendinizi degistirip örnek bir insan olmayi becerdikten sonra, baskalariyle engin tecrübe ve fikirlerinizi paylasiniz!
bu sana verilen cvplar sayesinden warummusun nesin bana laf atilmiycani anlamissindir umarim  ;)

ATAAN

Sevgicim Canim Kardesim Parmaklarini Bosuna Yormussun,
Biz Kendisini Son Kez Uyardik...

3,14

--> Evet Aşkım ya kendini yormaya degmezdi ki... Onun süresi dolmak üzere... ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 26, 2009, 08:55:57 ÖS
--> Evet Aşkım ya kendini yormaya degmezdi ki... Onun süresi dolmak üzere... ;)
;D ;D ;D ;D ;D

...mystery...

3,14

...mystery...

3,14

...mystery...

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 26, 2009, 09:59:52 ÖS
tamam.... 8) 8) ;D

--> Cool takilmanin 5 temel sirri... Evet Kayinbiladerim seni dinliyoruz. halayy:) :haha:

zeytin

Keşkim biri beni çağırsa gitsem biyere evde misafir varda bugün  ;D ;D ;D

...mystery...

iyiki çağırmamışlar zeytin azıcık dinlen.... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 27, 2009, 12:12:55 ÖS
iyiki çağırmamışlar zeytin azıcık dinlen.... :haha:
uuuuuuyyyyyy zaten evdeyim kaç gündürr bugün bir ordu dolusu misafir varrr ;D

...mystery...

boşver yaaa takma kafaya kovarsın sen onları... :haha: :haha: