Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 27, 2009, 04:33:54 ÖS
evet ya ablacığım olmuyor böyle.....online olsun...... ;D ;D ;D

Ben ileticem kendisine sen hic merak etme. :))

NİLSENAM

NİLSENAM

haydi hep beraber ........ halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 27, 2009, 04:36:00 ÖS
Olmazzz.. Ne zaman Almanya' ya geldim o zaman online olacagim. Hem böylelikle sizlerde anlarsiniz. :)
İyi bir bahane olmadi galiba ama olsun bircok kisi inanacaktir, yada hak verecektir. :D Ne kadar gercekci biriyim ben böyle aman diyeyim kime cekmissem artik pehh pehhh.. :D

Peki kirdiniz yani Ricamizi öyle olsun bakalim ;D

ATAAN

Nilsenam Bütün Dansini Bitirecek, Acccaaaib Dansi Gelmis, The Borak Takilalim Bundan Kelli  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 27, 2009, 04:40:32 ÖS
Nilsenam Bütün Dansini Bitirecek, Acccaaaib Dansi Gelmis, The Borak Takilalim Bundan Kelli  :haha:
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Ocak 27, 2009, 04:39:16 ÖS
haydi hep beraber ........ halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

Ben beceremiyorum ögrenmedim, gerci ögrensem yine yapamam ama size nasil oyun oynanirmis bu hafta sonu bizzat göstericem. Cok güzel ve tarz bir oyunla.

Beni izlemeye devam edin, Tarziniz olsun..

ATAAN abi bak oku oku ne kadar güzel sosyal mesaj veriyorum, Allah icin söyle ben kendimi hic övdümmü. :)))

NİLSENAM

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 27, 2009, 04:40:32 ÖS

Evet ya Adamim benim The BOREK  :haha: :haha:

https://de.youtube.com/watch?v=EvSePPDO44Q

yuppi:) alkis:) dance:) :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: gece - Ocak 27, 2009, 04:40:24 ÖS
Peki kirdiniz yani Ricamizi öyle olsun bakalim ;D

Kirmak da nedir..
Aaaa hic öyle birsey olurmu, ATAAN abi kap gel ordan sert birsey vur kafama. (Zati canina minnet dimi) :)

Ama dedigim gibi olsun, daha güzel olucak.. ;)

ATAAN

Allah Var Yukarda Hic Kendinden Bile Bahsetmiyorsun Mübarek Degil Övmek  :haha:

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 27, 2009, 04:45:31 ÖS
Kirmak da nedir..
Aaaa hic öyle birsey olurmu, ATAAN abi kap gel ordan sert birsey vur kafama. (Zati canina minnet dimi) :)

;D ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 27, 2009, 04:45:54 ÖS
Allah Var Yukarda Hic Kendinden Bile Bahsetmiyorsun Mübarek Degil Övmek  :haha:

:haha: :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 27, 2009, 04:45:31 ÖS
Kirmak da nedir..

Ben Sana Hic Kiyarmiyim Kardesime Bak Sen, Hadi Kendini Balkondan At Ben Kiyamiyom Sana  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 27, 2009, 04:47:32 ÖS
Ben Sana Hic Kiyarmiyim Kardesime Bak Sen, Hadi Kendini Balkondan At Ben Kiyamiyom Sana  :haha:

AMAN HAAA  :haha:

mub@rek

Tesekkürlerrr Tesekkürlerrr
Koka Kola, Çay, Börek, Fanta, Asitli su, Kayfe, Orange su vb. vb. ne alirsiniz efendim.

Bu arada rüsveti hic sevmem, hic tarzim degildir yeri gelmisken söyliyeyim istedim. ;)

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 27, 2009, 04:48:47 ÖS
Tesekkürlerrr Tesekkürlerrr
Koka Kola, Çay, Börek, Fanta, Asitli su, Kayfe, Orange su vb. vb. ne alirsiniz efendim.

Bu arada rüsveti hic sevmem, hic tarzim degildir yeri gelmisken söyliyeyim istedim. ;)

Bennnn  alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)