Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 27, 2009, 04:47:32 ÖS
Ben Sana Hic Kiyarmiyim Kardesime Bak Sen, Hadi Kendini Balkondan At Ben Kiyamiyom Sana  :haha:

Hic kiymaz ATAAN abi sadece akil verir böyle cok dahi sekilde. Abiler böyle olur zaten hep cok severler.

Cok sansliyim cokkkkkkk.. offoff:) offoff:) offoff:) offoff:)

:)))

mub@rek

Alıntı yapılan: gece - Ocak 27, 2009, 04:52:24 ÖS
BÖREK MÖREK ISTE NE VARSA  :haha: :haha:

Öyle olmaz, börek mörek ne varsa falan deel..
Müesesemizin yaptigi bu kampanyadan sadece bir ürün dogrultusunda faydalanabilirsiniz. 2 tane istiyorsaniz ikinci aldiginizin parasini %49 zam' la ödersiniz. Bakiniz indirim yaptik %49' a cektik degilse %50 idi ona göre.

Bu arada ne kadar cok insaflioldugumuda yeri gelmisken söyliyeyim. Kendimi övmek gibi olmuyorken hazir. :)  8)

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 27, 2009, 04:54:41 ÖS
Öyle olmaz, börek mörek ne varsa falan deel..
Müesesemizin yaptigi bu kampanyadan sadece bir ürün dogrultusunda faydalanabilirsiniz. 2 tane istiyorsaniz ikinci aldiginizin parasini %49 zam' la ödersiniz. Bakiniz indirim yaptik %49' a cektik degilse %50 idi ona göre.

Bu arada ne kadar cok insaflioldugumuda yeri gelmisken söyliyeyim. Kendimi övmek gibi olmuyorken hazir. :)  8)

Matamatik dersini hic sevmem ya  ;D
Vazgectim mühesseniz malesef serviste kötü  :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: gece - Ocak 27, 2009, 04:57:12 ÖS
Matamatik dersini hic sevmem ya  ;D
Vazgectim mühesseniz malesef serviste kötü  :haha:

ATAAN abi sahibidir bu müesesenin. Biz kendisiyle %50 - %50 ortagiz. Fiftiy Fiftiy yani.. Sevıntiy - Sevıntiy olacaktik ama matematik hesaplari karisicak diye olmadik. ;)

NİLSENAM

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 27, 2009, 04:59:30 ÖS
ATAAN abi sahibidir bu müesesenin. Biz kendisiyle %50 - %50 ortagiz. Fiftiy Fiftiy yani.. Sevıntiy - Sevıntiy olacaktik ama matematik hesaplari karisicak diye olmadik. ;)

Ataan bey cok ayip benden Hesapmi alcaniz yani  :haha:

mub@rek

Arkadaslar mesai bitimi yaklasiyor ben daha otopark' a kadar gidicem arabayi bugün oraya koymak zorunda kaldim. Yer bulamadim sabahin köründe ama olsun yarin imam sabah ezanini okurken yola cikicam. :))

Herkez' e selam ve sevgiler. Görüsmek dilegimle..  byby:)

NİLSENAM

NİLSENAM

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 27, 2009, 05:01:18 ÖS
Arkadaslar mesai bitimi yaklasiyor ben daha otopark' a kadar gidicem arabayi bugün oraya koymak zorunda kaldim. Yer bulamadim sabahin köründe ama olsun yarin imam sabah ezanini okurken yola cikicam. :))

byby:) byby:)

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 27, 2009, 05:01:18 ÖS

Görüsmek Üzere Forumumuzun Hayaleti ;D byby:)

NİLSENAM

offline müb@rekkkk   ;D ;D byby:) byby:)

NİLSENAM

NİLSENAM