CANLI | Galatasaray - Sivasspor

Başlatan 3,14, Ocak 27, 2009, 08:36:24 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Galatasaray: 0 - 0 Sivasspor, dk. 32.

3,14

--> Galatasaray: 0 - 0 Sivasspor, ilk yari sonucu.

3,14

--> Galatasaray 0 - Sivasspor 1, dk. 74, Kamanan sağ kanadımızdan geldi, uzak direkte Balili'yi gördü. Balili'nin yakın mesafeden plasesinde top ağlarımızda... 0-1 offoff:) offoff:) offoff:) offoff:)

3,14

--> Galatasaray 1 - Sivasspor 1,

90+2' VE GOOOOOOOLLLLLLLLL! Sabri sağdan ön direğe kesti, Ayhan dokundu ve GOOOOOLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!

90+3 Korner kullanıyoruz. Topsuz alanda Emre Aşık sarı kart gördü. Kornerde sonuç yok.

90+4 Petkovic aut atışını geciktirmekten sarı kart gördü ve maç 1-1 bitti.

Macin rövansi 3 Subat'ta Sivas'ta... hiihi:)

3,14

--> Aramizda ne kadar az Galatasarayli var. :-X :-[

mub@rek

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 28, 2009, 02:10:15 ÖS
--> Aramizda ne kadar az Galatasarayli var. :-X :-[

Ben varim ancak Tv' den izliyordum o gün. Zaten sinirlenmistim iyice. Ama kendi düsen aglamaz. ;)

gece

Bende varim da ben mac izlemem ondan bakmadim iyiki de izlememisim sinirrrrrrr olurdum kesin  ;D

3,14

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 29, 2009, 03:16:20 ÖS
Ben varim ancak Tv' den izliyordum o gün. Zaten sinirlenmistim iyice. Ama kendi düsen aglamaz. ;)

--> Bizim LIG TV kayboldu... ??? PC&TV ile idare ettik iste, gerci izlemedim, dinledim ya neyse... :) Sadece gollerde baktim... Kendi kendimize maci verdik haklisin... offoff:)

Alıntı yapılan: gece - Ocak 29, 2009, 06:09:43 ÖS
Bende varim da ben mac izlemem ondan bakmadim iyiki de izlememisim sinirrrrrrr olurdum kesin  ;D

--> Mac izleme o zaman ya, sana verdigim sayfadan gir, ama izleme, sadece dinle... ;D