Tikiyiz, komple bitiğiz... (GIBI)

Başlatan gece, Ocak 28, 2009, 11:27:56 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Gülermisin, Aglarmisin, ne yapilir burumda.

Demekki neymis ... ?

Kültür; sanat, politika, yokmus Ünüversite Koridorlarinda... Smiley

ISTISNALAR KAIDEYI BOZMAZ,

Ayrica insAllah diyelim bir cok Üniversiteli genclik icin durum bukadar vahim degil umudundayim.

https://de.youtube.com/watch?v=5n6Rgc7SA-w

CEVAPLARA BAKIN ALLAH ASKINIZA YA  ;D

ATAAN

Üniversiteli Genclik(?)
Herseyin Oldugu Gibi Bununda Cilkini Cikardik, O Kadar Kolay Tüketici Bir Millet Olduk ki,Herseyi Cok Cabuk Tüketiyoruz.
Simdi Bu Üniversiteli Arkadaslarimizin Okul Bittikten Sonra Simit Satmaktan Baska Bir Is Yapabileceklerini Sanmiyorum ki, Onda Bile Simitci Tezgahinin Iflas Riski Var Yani,

gece

f_tuba26

ya diyecek bisey bulamiyom ya,komik...

kirsehir7

yaa genclige bak cumhur baskanin adini bile bilmiyor nasil üniversite okuyolar Allahim yaa bu nasil bisey.bi iranin baskenti neresi bilmiyolar yaa
siz devam edin genclik modada ne var ne giyilir siz süslenmenize bakin  tickoff:)
angry:) angry:)

NİLSENAM

nereye gidiyor bu gençlik ya.......
yazık çok yazık.....boşuna okuyoz boşuna..... tickoff:) tickoff:)

mub@rek

Ne diyeyim ben simdi? Dememe neden olan bir konu olmus bu. :D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 28, 2009, 11:37:47 ÖS
Üniversiteli Genclik(?)
Herseyin Oldugu Gibi Bununda Cilkini Cikardik, O Kadar Kolay Tüketici Bir Millet Olduk ki,Herseyi Cok Cabuk Tüketiyoruz.
Simdi Bu Üniversiteli Arkadaslarimizin Okul Bittikten Sonra Simit Satmaktan Baska Bir Is Yapabileceklerini Sanmiyorum ki, Onda Bile Simitci Tezgahinin Iflas Riski Var Yani,

Kesinlikle doğru bir yaklaşım size katılıyorum  okey:)

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 29, 2009, 03:11:50 ÖS
Ne diyeyim ben simdi? Dememe neden olan bir konu olmus bu. :D

Aynen bende öyle olmustum ilk dinledigimde. ;D  okey:)

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 29, 2009, 11:17:50 ÖÖ
yaa genclige bak cumhur baskanin adini bile bilmiyor nasil üniversite okuyolar Allahim yaa bu nasil bisey.bi iranin baskenti neresi bilmiyolar yaa
siz devam edin genclik modada ne var ne giyilir siz süslenmenize bakin  tickoff:)
angry:) angry:)

Arka tarafi biz tiplariz mi diyorsun ;D
Saka saka, haklisin Kirsehirim  okey:)

gece

En Komigide Yasar Büyük Anit da oyumu vermiycem diyooo ya  yaril:) yaril:) yaril:) yaril:) yaril:) yaril:)

...mystery...

:haha: :haha: :haha:

sırf siyasetle ilgili sormuşlar ben siyasetle ilgilenmem ama bu kadarda abartı değilim yani en azından büyük bi kısmını biliyorum.... ;D ;D (çok ince ayrıtıları bilmem ne biliyim mesela bi ergenekon-deniz feneri falan filan bu tip olayların sadece ismini bilirim kendileriyle ilgilenmem... ::) tabiki oy verme zamanım gelene kadar öğrenirim salak salak gidip oy vermek istemem bişeylerden haberimin olması gerekli... :) )

demokratik parti demiş yok böyle bişey...... yaril:)

çok pardon ama ohaaaa yani.... :-\ :-\ cumhurbaşkanının adını bilmiyo yaa.... offoff:) yok artık..... :o :o

yazık çok yazık.... ::) ::)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 02, 2009, 07:09:00 ÖS
:haha: :haha: :haha:

sırf siyasetle ilgili sormuşlar ben siyasetle ilgilenmem ama bu kadarda abartı değilim yani en azından büyük bi kısmını biliyorum.... ;D ;D (çok ince ayrıtıları bilmem ne biliyim mesela bi ergenekon-deniz feneri falan filan bu tip olayların sadece ismini bilirim kendileriyle ilgilenmem... ::) tabiki oy verme zamanım gelene kadar öğrenirim salak salak gidip oy vermek istemem bişeylerden haberimin olması gerekli... :) )

demokratik parti demiş yok böyle bişey...... yaril:)

çok pardon ama ohaaaa yani.... :-\ :-\ cumhurbaşkanının adını bilmiyo yaa.... offoff:) yok artık..... :o :o

yazık çok yazık.... ::) ::)

Ilk izledigimde benim tepkim ohadan öteydi valla  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

;D ;D ;D "oha" az bile... :haha: ama burda söylenebilecek en uygun kelime.... ;D

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 03, 2009, 04:48:20 ÖS
;D ;D ;D "oha" az bile... :haha: ama burda söylenebilecek en uygun kelime.... ;D

Evde ver veristir haaaaaaahhh  :haha: :haha: :haha:

Anlamadigim ne var biliyormusun?  Gizemcim.

Insan bilmeyebilir bu cok normal ama bukadarda kör ve sagir nasil yasanir yani büyük maharet

iste buna PESSSSSSSS diyorum... ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Şubat 03, 2009, 04:59:18 ÖS
Evde ver veristir haaaaaaahhh  :haha: :haha: :haha:

Anlamadigim ne var biliyormusun?  Gizemcim.

Insan bilmeyebilir bu cok normal ama bukadarda kör ve sagir nasil yasanir yani büyük maharet

iste buna PESSSSSSSS diyorum... ;D
evet yaa hadi oranın buranın başkentini geç en en en anlayışlı olarak bakanları falan filan onlarıda geç ama cumhurbaşkanı yaa bişekilde bilmesi gerekli çok büyük başarı onlarınkiler...  :zopa:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 03, 2009, 05:39:30 ÖS
evet yaa hadi oranın buranın başkentini geç en en en anlayışlı olarak bakanları falan filan onlarıda geç ama cumhurbaşkanı yaa bişekilde bilmesi gerekli çok büyük başarı onlarınkiler...  :zopa:

valla öyle madalya lazi aslinda dimi Gizemcim  :haha: