Gazze' ye Yardim Kampanyasi...

Başlatan mub@rek, Ocak 28, 2009, 11:20:20 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

S.Aleyküm

Arkadaslar saniye saniye izledigimiz ve tanik oldugumuz bu vahset' e bizlerde sessiz kalmamak icin en azindan kücükte olsa oradaki masum halka Yardim edelim istiyorum.

Diyeceksiniz ki bizler ettik, o zaman bunu belirtelim gerekirse organize olup yurt ici yurt disi birlikteligi saglayalim. Bir cok kurulus var bunu gerceklestiren. Ben simdi resimler koyup olayi dramatize etmek istemiyorum. Hersey ortada ve gün yüzünde fazla söz' e gerek yok...

En azindan 1 sms atalim istiyorum, Durumu elverisli olanlar yurt icinde yasayip bunu yapsinlar lütfen..

Buyurun burdan gerekenleri ögrenebilirsiniz...

Kimse Yok Mu Derneğinin faaliyetlerine SMS yoluyla da katılabilirsiniz.

Atacağınız her SMS ile bir fakirin yarasına merhem olabilir, bir fakiri sevindirebilirsiniz.

İnternet sitemizdeki, Hesap Numaraları ve Online Bağış aracılığı ile nakit yardımlar yapabileceğiniz gibi Avea, Vodafone tüm hatlarınızdan ve Turkcell faturalı hatlarınızdan 5777'ye bir SMS atarak 5 YTL bağışta bulunabilirsiniz.

İlgili SİTE ve diger yardim bilgileri icin bir göz atiniz.

Allah bizleri sevdiklerimizden ayirmasin, hersey gönlümüzce olsun.

Sevgiler...

Not: SMS atan arkadaslarimiz yorum yaptiklarinda yorumlarinin altina "--->--@" dijital olan bu gül' ü eklesinler. En sonunda Almancax olarak ne kadar gül dagitmisiz hep birlikte görelim...

Else; Konunun ehemmiyetinden dolayi duyurular bölümü seklinde herkezin daha cok görebilecegi yer' e tasinirsa cok makbule gecer..

3,14

--> Güzel bir paylasim olmus müb@rek. Türk insani bu konuda üzerine düsen her türlü fedakarligi yapacaktir. :angel:

Hadi Herkes Katilsin, Bir Sms Nedir Ki? Bu Kücücük Fedakarligi Onlardan Esirgemeyelim! clap:) clap:) alkis:) alkis:) alkis:) alkis:)

mub@rek

Faturali turkcell hattim' dan bugün bos bir sms yolladim. Sahsim adina ilk gül benden olsun istedim.

--->--@

gece

Paylasiminiz Icin COK COK TESEKKÜR EDIYORUZ Sayin Mübarek  okey:) okey:)

NİLSENAM

BEN HER KARTIMDAN GÖNDERDİM...ALLAH YARDIMCILARI OLSUN..... :embarassed: :embarassed:
                                       --->--@

mub@rek

Alıntı yapılan: gece - Ocak 28, 2009, 03:41:01 ÖS
Paylasiminiz Icin COK COK TESEKKÜR EDIYORUZ Sayin Mübarek  okey:) okey:)

Paylasimdan ziyade bende duyarli olup ordaki insanlar' a destek veren arkadaslar' a Cok Cok tesekkür ediyorum.
Allah rizasi icin yapilan hersey mutlaka ki bizim icin güzel bir maneviyat olacak..

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 29, 2009, 03:10:31 ÖS
Paylasimdan ziyade bende duyarli olup ordaki insanlar' a destek veren arkadaslar' a Cok Cok tesekkür ediyorum.
Allah rizasi icin yapilan hersey mutlaka ki bizim icin güzel bir maneviyat olacak..

okey:) okey:) okey:)

zeytin

Paylaşımın için çok teşşekkür ederim Mübarek  okey:)

esma 41

Sayin Müb@rek  ,

öncelikle iyi Niyetinizi ve duyarliginizi taktir ettigimi belirtmek istiyorum.

Peki bu Dernek ne kadar güvenilir?
Yolladigim  "sms lerin ne kadari filistine gidiyor" ?
Bunlarin bir delili veya ispati varmi ?

Yanlis anlasilmasin ,dünya ve insanlarimiz o kadar kötü ve maddiyatci olmuski
artik kime inanip güvenecegimizi bilemiyoruz.

Eger ( bu dernek icin demiyorum ) bazi "sahte dernekler" savasin
üzerinden para kazanmak istiyorsa (böyleleri cok maalesef ) iste
bu gibi derneklerin ve insanlari ALLAH a havale ediyorum .

ALLAH bildigi gibi yapsin.

Bana ispat /delil gösterin ,  ve ben bir degil 100 sms gönderim.

Saygilar ...

kirsehir7

Alıntı yapılan: esma 41 - Ocak 31, 2009, 02:10:37 ÖÖ
Sayin Müb@rek  ,

Saygilar ...

bende katiliyorum sana esma. ??? gecenlerdeki gördük dernegi paralari ne yaptiklarini.

ayrica paylasimindan ve duyarliligindan dolayi seni tebrik ediyorum mübarek  okey:) 

dielosch

bizim burada yaşlı bi teyze vardı evi falan yok komşuların verdiği yemeklerle yaşıyordu ..bizimde aklımıza kimse yok mu derneği geldi..hani ev falan ayarlıyorlardıya çağırdık geldiler baktılar sonra minik 1 koli yiyecek verdiler ve gittiler...Yani herşey Tv'de gözüken gibi değil...Yanlış anlamayın sadece  söylemek istedim..

mub@rek

Alıntı yapılan: esma 41 - Ocak 31, 2009, 02:10:37 ÖÖ
Sayin Müb@rek  ,

Saygilar ...

İspat ve delil gösterecegim size, Bu sekilde herkezin bildigi kuruluslar tabikide denetim altinda.
Her halde o kadar da umuma acik sahtekarlik yapilacak degil, Ayrica Gazze konusunda ben sizin hassasiyetinizi anliyorum ancak bu kampanyalar tv' lerde bangir bangir yayinlandi ve milletvekilleri' nin de bizzat katilimlariyla ilgi cekilmeye calisildi.

Siz gercekten 100 sms konusunda ciddiyseniz, ben size birebir yetkililerle konusabileceginiz ve hesap numarasini alabileceginiz telefonlar' da veriyim.. Uygun mu?

esma 41

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 01, 2009, 12:37:04 ÖÖ
İspat ve delil gösterecegim size, Bu sekilde herkezin bildigi kuruluslar tabikide denetim altinda.
Her halde o kadar da umuma acik sahtekarlik yapilacak degil, Ayrica Gazze konusunda ben sizin hassasiyetinizi anliyorum ancak bu kampanyalar tv' lerde bangir bangir yayinlandi ve milletvekilleri' nin de bizzat katilimlariyla ilgi cekilmeye calisildi.

Siz gercekten 100 sms konusunda ciddiyseniz, ben size birebir yetkililerle konusabileceginiz ve hesap numarasini alabileceginiz telefonlar' da veriyim.. Uygun mu?

Siz bana delil gösterin , bende birebir yetkililer ile görüseyim.
Bangir bangir bagirmakla , umuma aciklik yapmakla dönmüyor bu isler maalesef.
Umarim benim asil demek istedigimi anlamissinizdir.

Bangir bangir bagiran her Dernege inansak , sahtekarlar coktan zengin olurdu.

Saygilar ....

DIP Not : Niyetim kesinlikle bu Dernege karsi bir tavir falan degil
Sakin yanlis anlasilma olmasin.
Ben genele hitap ediyorum , üsttede belirttigim gibi.

mub@rek

Alıntı yapılan: esma 41 - Şubat 01, 2009, 12:51:52 ÖÖ
Siz bana delil gösterin , bende birebir yetkililer ile görüseyim.
Bangir bangir bagirmakla , umuma aciklik yapmakla dönmüyor bu isler maalesef.
Umarim benim asil demek istedigimi anlamissinizdir.

Bangir bangir bagiran her Dernege inansak , sahtekarlar coktan zengin olurdu.

Saygilar ....

Bakiniz esma41, Kimse Yok Mu dernegi uzun süreler öncedir bu sekilde insani yardim yapmakta. Ki bende bunu bildigim icin bu dernegin ön gördügü sekli sizler' le paylastim. Gelelim iletisim konusuna. Burdan iletisim telefon adres vs. bilgilerine her konuda ulasabilirsiniz.

Sizin dediginiz fason dernekler zaten artik bir sekilde hemen anlasilmaktadir. Yada size biri gelip al sana makbuz ver bana 100 ytl Gazze' ye gidicek dediginde vergi levhasini, islevselligini ve benzeri bilgileri dogrulamak istediginizde direk anlasilir.

Ancak bu Kimse Yok Mu dernegi bilindigi gibi uzun süredir hizmet vermekte. Ben simdi size diyemem ki kesin ve kesin her para kurusuna kadar Gazze' ye gidiyor. Yada Filistin' e gidiyor, belki devlet vergilendiriyor belkide belli miktari gidiyor kalanlari yurt ici yada yurt disi yardim' a muhtaclar' a gidiyor. Bilemiyorum, bilemiyoruz. Bu konuda Devletin denetiminde basin' a duyurulan bilgiler' e 70 milyon gibi bende inanmak durumundayim.

Bangir Bangir bagiriyor' dan kastim hersey gün yüzünde Milletvekillerine kadar Tv' lere cikan ve milyonlarin izledigi Tv' lerde yardim toplayan bir kurulus bu. Eger buna' da güvenmeyeceksek bir sekilde gidelim Gazze' ye elimizle verelim. Keske bu olsa. Siz' den cok ben istiyorum...

Sitede Adreslerimiz sayfasi var bircok il' de subeleri var. Ben sizin icin' de Usak bölge müdürlügüyle iletisime gecebilirim. İsterseniz sizde arayabilirsiniz istediginizi.
SMS' i ne bana nede baskasina aticaksiniz, havale yapacaginiz hesaplar' da zaten sitede mevcut. Ben sadece SMS ile destek olunabilecegini vurgulamak istedim bu konuda. İsteyen yapar isteyen yapmaz. Görünen birsey icin de suclama getirmeyiniz.

Sizin iyi niyetiniz güzel, benim iyi niyetimde güzel. Ama bizim iyi niyetimizin güzel olmasi degil burda asil amac. Gazze' deki insanlarin bir sekilde ihtiyaclarinin karsilanmasi.

Birebir yetkililerle görüserek 100 SMS attiginizin müjdesini duymak istiyorum sabirsizlikla. Cok Sevinecegim...

Not: Tüm iyi niyetleri suistimal eden bu ve benzeri kuruluslarin yetkililerinde er yada gec bu dünyada olmazsa bile mahser' de zaten hesap vereceklerini biliyoruz. Bizler gönül huzurumuzu eksik etmiyecegiz ama tabikide yerine ulastigindan emin olman KESİNLİKLE gerekiyor. Bu yüzden en bilinen kuruluslar tercih edilmeli. Bunlar' dan birisi de Kimse Yok Mu dernegidir süphesiz...

esma 41

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 01, 2009, 01:02:36 ÖÖ

Sizin iyi niyetiniz güzel, benim iyi niyetimde güzel. Ama bizim iyi niyetimizin güzel olmasi degil burda asil amac. Gazze' deki insanlarin bir sekilde ihtiyaclarinin karsilanmasi.

Konu bu degil sayin mübarek.
Gazzedeki  insanlarin ihtiyaclarini hepimiz biliyoruz.
Benim sorum suydu:
Sundugunuz Dernek güvenilirmi degilmi ?
Ispat istedim ve siz bunu bana sundunuz.

"İsteyen yapar isteyen yapmaz. Görünen birsey icin de suclama getirmeyiniz."

Ben hangi yazimla bu Dernek hakkinda suclamada bulunmusum söylermisiniz?

Size bir soru sordum o kadar.
Kisisel Polemige gerek yok bence , hele böyle bir Konuda hic gerek yok.

Ben  kendi vijdanimi rahatlatmak icin bagis yapmiyorum ,
ihtiyaci olan insanlara yardim etmek icin bagisda bulunuyorum.
Bu sebeple de , verdigim her kurusun "ispatini " isterim.
Cünkü amacim ihtiyaci olan insanlara yardim etmektir , sahtekarlara degil.

Üstteki yazilarimda genele hitap ettim , ama nedense siz bu yazilarimi Kimse yokmu Dernegin
üzerine cektiniz.

mub@rek

esma41 hanim siz cektiniz ben ettim falan filan yok.
Ben bu dernegi uygun gördüm ve belirttigi sekilde SMS yolladim siz ve sizin nazarinizda isteyen herkez istedigi sekilde yardimda bulunduktan sonra bir adet dijital gül eklerse sevinirim.

Konu böylelikle kapansin, gereksiz yere biz post atmiyalim bu konu altina. İyi niyetiniz icin tesekkür ederim. Hayirli geceler.

_VeRa_