en güzel temel fikralari.. biraz stress atalim

Başlatan peppa, Kasım 24, 2008, 05:20:02 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Hasan42

Temel hayvanat bahcesinde gezerken tesadüfen acik buldugu kafesin birisine girer.Etrafdakiler;
-"Hoop ! Dur ! Ne yapiyorsun ? Hemsehrim orasi aslan kafesi !..." diye bagirmislar.
Temel kizarak sinirli bir sekilde onlara :
-"Sankim aslaninizu yeduk !..." demis.

ÇAY12

Gümrük memuru Temel

Amerika'da zencinin biri pasaportunu kaybetmis. Tam da Türkiye'ye tatile gidecegi gun. Aksilik bu ya... uçagi kaciracak, kara kara düsünürken yolda bir pasaport bulmasin mi? hemen almış yerden, bir bakmis Leanardo di Caprio'nun pasaportu.. 'ne olursa olsun' demis ve sansini denemeye karar vermis. çikarmis leonardo'nun fotografini, kendi fotografini yapıştırmış. Uçmuş Türkiye'ye. Atatürk hava limaninda görevli gümrük memurunun karsisina geçmis. Kim olabilir memur. Tabi ki temel... :-) Almis pasaportu eline. Temel adamin ismine bakmis: ''Leonardo di Caprio', fotografa bakmis, bir zenci. Adama bakmış ayni zenci... Bir kaç şaşkın bakıştan sonra temel öbür masaya seslenmis, 'Ula Cemal, bu titanik batmis miydi, yanmis miydi? :))

...mystery...

NİLSENAM

ÇAY12

TEMEL VE DURSUN....

Temel ve Dursun iki ayri kuruluşta Genel
Mudurdurler. Bir yerde
oturup dertlesirken Temel odacisindan sikayet eder:
- Ula benim odaci o kadar aptaldir ki sorma gitsin.
Biktim
aptalligindan,iyi usak ama aptal iste.
Dursun icini cekerek::
- Mudurum, seninki benimkinin yaninda cok akulludur.
Bende bir
odaci var,beni de cildirtiy.
- Ula seninki benimki kadar aptal olamaz.
- Benim odaciyi bir gor, sen de anlarsin. Gel
istersen deneyelum,
pakalum hangisi daha aptal. Denemeye karar verirler.
Temel zile basar,
odacisi gelir:
- Puyur mudirum! Temel odacısına:
- Al su 100 lirayi, bağa bir Mercedes al getur!
Odaci:
- Basustune mudirum, der cikar. Bu sefer de Dursun
odacisini
çagirir:
- Usagim hele bir git bak bakayum ben evde miyum?
- Basustune mudirum, der, o da cikar. Kapida iki
odaci karsilasir.
Biri oburune:
- Ula nereye gideysun, diye sorar.
- Sorma dayiogli, pizum Genel Mudir çok aptaldir
da... Bana diy ki
al su 100 lirayi Mercedes al. Ula bugun pazar butun
dukkanlar kapali.
Ben arabayi nerden alacagim.
Diger odaci aglamakli olarak:
- Sen halune sukret! Penum mudur seninkinden daha
aptaldur. Baga
diyki,git pak pakalum ben evde miyum? Ula onunde
telefon, ac da sor

NİLSENAM

...mystery...

Sabah kahvaltısında Fadime Temel’e anlatıyordu:
“Geceki gök gürültüsünü duymadın mı?”
Temel:
“Hayır duymadım…”
Fadime hayretle:
“Nasıl duymazsın?Bir şimşekler çaktı,bir gökler gürledi kiii …Aman Yarabbi…”
Temel öfkelendi:
“Niye beni uyandırmadın?Benim şimşek çakarken uyuyamadığımı bilmez misin? "

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Temel bogazda tekneyle turist gezdiriyo bigun bi amerikaliyi aliyor basliyolar gezmeye..(sahildeki yer isimleri uydurma..) turist falanca sarayi goruyor 'bu ne kadar zamanda yapilmis diyor'
temelde:
5 yilda diye cevap veriyor...yazik bizde olsa 1 yil..
biraz sonra filan camiyi goruyo 'bu nekadar zamanda yapilmis' diye soruyor..
temelde:
'2 yil diye cevap veriyor.
turist:
yazik be bizde olsa 3 ay da biter diyor.
Temel uyuz oluyo duruma.. biraz sonra bi tarihi yapi daha goruyolar..gene soruyor turist..
temel:
2 ay diyor.
adam gene:
yazik be bizde olsa 1 haftada biter,diyor.
Temel iyice killaniyor.tam o sirada bogaz koprusunun altina geliyor.. adam yukariyi gostererek bu kopru ne kadar zamanda yapildi diyor..
Temel saskin saskin bakislarla kafayi kaldirip..
hangisi ? bumu? bu dun burda yoktu yaaa..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Temel hayvanları araştırma konusuna oldukça ilgi duymaktaymış. Bir gün bu merakını gidermek için laboratuarını kurarak çalışmalara başlamış. Örnek hayvan olarak bir PİRE almış. Çok hassas aletler ile bu işe başlayan Temel, eline çok hassas bir neşter alarak pirenin ayaklarının ucundan biraz kesmiş ve masanın üzerine bırakmış ve pireye ZIPLA BAKAYIM diye seslenmiş, doğal olarak zıplayarak dolaşan bir hayvan olan pire yarım yamalak da olsa zıplamış, o sırada Temel hemen yakalayarak ayaklarının tamamını yontmuş ve masanın üzerine tekrar bırakarak seslenmeye başlamış. ZIPLA BAKAYIM, ULA ZIPLASANA, ZIPLA BE HAYVAN. Fakat ayakları kesilen pireden hiçbir hareket yok..... Temel hemen kalem kağıdı alarak raporu yazmaya başlamış. PİRE incelendi. SONUÇ: "PİRE'nin ayakları kesilince kulakları duymamaktadır

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Temel bilim adamı iken bir arkeoloji araştırmaları konferansına davet edilir. Amerikalılar anlatmaya başlar;
-Biz ülkemizde yaptığımız kazılarda 25 metre aşağı indik ve telefon kabloları bulduk. Öyleyse bizim atalarımız asırlar önce telefon kullanmışlardır. Sıra türkiyeye gelir ve Temel başlar anlatmaya
-Biz ülkemizde yaptığımız kazılarda 50 metre aşağı indik ama birşey bulamadık. Öyleyse atalarımız telsiz telefon kullanmışlardır

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Temel Londra'ya uçakla seyahat ediyormuş. Uçakta her şey normal iken birden pilotun sesi duyulmuş:
- "Sayın yolcular, uçağımızdaki 4 motordan bir tanesi bozuldu, ama biz 3 motorla rahat iniş yapabiliriz" Neyse rahatlar herkes. 15 dakika sonra bir anons daha:
- "Sayın yolcular maalesef 1 motorumuz daha bozuldu ama biz 2 motorla inişi yapacağız" Herkes rahat ama bir anons daha gelmesinden korkmaktadır. 20 dakika sonra bir anons daha gelir:
-"Sayın yolcularımız 2 motordan biri daha bozuldu ama biz en iyisiyiz ve 1 motorla inişi size garanti ediyoruz" Herkes ohh çeker rahatlar. Temel ise panik içinde:
- "Uyy bu motorda bozulursa havada kalacağuz

NİLSENAM

ÇAY12

Temel fıkrası değil ama...

Yavru tavşan yuvasından ilk kez ayrılır ve ormanda dolaşmaya başlar.
                       Karşılaştıgı ilk hayvana kendini tanıtır:
                       'Merhaba kardeş ben TAVşAN, sen kimsin?'
                       Karşısındaki hayvan:
                       'Ben de KATIR der'
                       Tavşanın kafası karışır:
                       'Nasıl yani?' der.
                       Katır:
                       'Benim annem Eşşek, babam da At; onlar birlikte olmuşlar sonra ben doğmuşum' der.
                       Tavşan yoluna devam eder. Karşılaştıgı başka bir hayvana kendini tanıtır:
                       'Merhaba kardeş, ben TAVşAN, sen kimsin?
                       Hayvan:
                       'Ben kurt köpeğiyim' der.
                       Tavşan yine şaşırır:
                       'Nasıl yani?' der.
                       Kurt köpeği:
                       'Benim annem kopek, babam da kurt; onlar birlikte olmuşlar sonra ben doğmuşum' der.
                       Tavşan yoluna devam ederken yavaş yavaş aklından bu bilgileri geçirir ve işlerin nasıl olduğunu anlamaya başlar. Karşılaştıgı başka bir hayvana kendini tanıtır
                       'Merhaba kardeş ben TAVşAN, sen kimsin?'
                       Hayvan:
                       'Ben DEVEKUşU' der.
                       Tavşan,

'HADİ LENNN HADİ LENNN Hadi lennn!'   

diye bağırır

...mystery...

NİLSENAM