Sizin dünyaniz hangi renk????

Başlatan SEVGI-40, Ocak 27, 2009, 11:44:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sizin d

kirmizi
2 (14.3%)
siyah
2 (14.3%)
mavi
4 (28.6%)
yesil
3 (21.4%)
gri
1 (7.1%)
sari
0 (0%)
pembe
1 (7.1%)
mor
1 (7.1%)
kahverengi
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 11

3,14

Alıntı yapılan: gece - Ocak 30, 2009, 01:48:45 ÖÖ
Olsun tamam  ;D

hemen savunmaya gecti  ---> (yagci seni ;D )

--> Seni de savunurum, yagci olur muyum o zaman da? :haha: :haha: (Üstelik yagci degilim ben ya.. :embarassed:)

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 30, 2009, 01:17:42 ÖS
--> Seni de savunurum, yagci olur muyum o zaman da? :haha: :haha: (Üstelik yagci degilim ben ya.. :embarassed:)

BEN  SENI GÜLDÜREBILMEK ICIN YAZDIM ONLARI  ;D
BASARDIM MI ACEP  kur;) ;D

...mystery...

Mavi: Genellikle yıldızları, geceyi, insan sıcaklığını, kalıcı ve derin duyguları, düşünceyi ve dinlenmeyi simgeler. Maviyi sevenler genellikle romantik ve duygusal bir kişiliğe sahiptirler...

aslında seçmekte çok zorlandım çünkü sevdiğim renkler hep değişir en sonunda maviyi seçtim... :haha: :haha:

sağol sevgicim... :-* :-* :-*

ama sen siyahı seçme sevgi onur abide demiş ya senin rengin pembe olmalı... ;) :-* :-*

willow88

3,14

Alıntı yapılan: gece - Ocak 30, 2009, 01:18:51 ÖS
BEN  SENI GÜLDÜREBILMEK ICIN YAZDIM ONLARI  ;D
BASARDIM MI ACEP  kur;) ;D

--> Dün okumamistim, bugün okudum, dün okusam basaramama ihtimalin olmasina ragmen, bugün okudugumda, basarmis oldugunu seninle paylasmak istiyorum. :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 30, 2009, 01:32:35 ÖS
--> Dün okumamistim, bugün okudum, dün okusam basaramama ihtimalin olmasina ragmen, bugün okudugumda, basarmis oldugunu seninle paylasmak istiyorum. :haha: :haha:

alkis:) alkis:) alkis:)

3,14

demir

benim rengim Gri,
ama üzüldüm hiç kimse oylamamış.herhalde ilk ve son ben olacagım.

...mystery...

Alıntı yapılan: demir - Ocak 30, 2009, 07:12:38 ÖS
benim rengim Gri,
ama üzüldüm hiç kimse oylamamış.herhalde ilk ve son ben olacagım.
aslında bende griyi severim ama onu oylamadım nedense... :-\ :-\

dielosch

rengim kesinlikle siyah..onunla huzur buluyorum sanki  ;)

...mystery...

gençlik başkaldırısı... ;D

bende bu aralar bayaa var nerdeyse annemleri dövücem... :haha:

sanki onlar çocuk ben anne baba yapmamam gerek biliyorum ama nedense tersim çok aşırı ve sadece onlara karşı... ;D şeyden beri böylee... ;D okul tatil olduktan sonra 3 gün boyunca bişey yemedimde ye diye kavga ettik o zamandan beri gıcık oldum onlara laf sokup duruyorum... :haha: :haha:

dielosch

ben annemi çok tersliyorum kes bile dedim yaa başkası dese saygısız hayvan derim  :haha: nese ben kaçtımm  byby:)

...mystery...

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 30, 2009, 01:19:48 ÖS
Mavi: Genellikle yıldızları, geceyi, insan sıcaklığını, kalıcı ve derin duyguları, düşünceyi ve dinlenmeyi simgeler. Maviyi sevenler genellikle romantik ve duygusal bir kişiliğe sahiptirler...

aslında seçmekte çok zorlandım çünkü sevdiğim renkler hep değişir en sonunda maviyi seçtim... :haha: :haha:

ama sen siyahı seçme sevgi onur abide demiş ya senin rengin pembe olmalı... ;) :-* :-*

senimi kircam canimmm tmm secmem  :-* :-* :-*

SEVGI-40

Alıntı yapılan: 3,14 - Ocak 30, 2009, 01:45:20 ÖÖ
--> Onur = Siyah
      Sevgi = Pembe, degil mi Aşkım? :-*
hayirrrrrrrrrrrrrrrrrrr  offoff:) offoff:)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ocak 30, 2009, 01:19:48 ÖS

hımmm beni anlatıyo işte Mavi renk alkis:)

mub@rek