Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Hadi O Zaman Sayin Gece Bi Idare Edemem Anne Yapalim  :haha:

dielosch

bi bakıyım dedim Ataan bey amcacım da burdaymışş gelirsem kolay kolay gidemem en iyisi girmeyeyim ben içeriye kapıdan uğrayayıp gideyim  :haha:  byby:) byby:)

ATAAN

Gelseydin Dielosch, Kizlar Matinesi Vardi, Dans Neyim Ettiler  :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 31, 2009, 12:50:21 ÖÖ
Gelseydin Dielosch, Kizlar Matinesi Vardi, Dans Neyim Ettiler  :haha:

Gelirsem gidemem  :haha: Kaç saat bilg. başındaydım zaten gidiyim kuzenimin yanına özledim zatenn  :angel: Sen de katılsaydın Ataan bey amcacım kızların arasınaa :haha:
Esma ablacım da burdaa Gece abla da Kırşehir de ohh ohh neysee ben gidiyim öptüm hepinizi  :-*  :-*  byby:)  byby:)

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 31, 2009, 12:52:03 ÖÖ
Gelirsem gidemem  :haha: Kaç saat bilg. başındaydım zaten gidiyim kuzenimin yanına özledim zatenn  :angel: Sen de katılsaydın Ataan bey amcacım kızların arasınaa :haha:
Esma ablacım da burdaa Gece abla da Kırşehir de ohh ohh neysee ben gidiyim öptüm hepinizi  :-*  :-*  byby:)  byby:)

byby:) byby:) :-*

ATAAN

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 31, 2009, 12:52:03 ÖÖ
Gelirsem gidemem  :haha: Kaç saat bilg. başındaydım zaten gidiyim kuzenimin yanına özledim zatenn  :angel: Sen de katılsaydın Ataan bey amcacım kızların arasınaa :haha:
Esma ablacım da burdaa Gece abla da Kırşehir de ohh ohh neysee ben gidiyim öptüm hepinizi  :-*  :-*  byby:)  byby:)
Görüsürüz Kardesim Kendine Iyi Bak, Hadiseyi Görürsen Öp Benim Yerime  :haha: :haha: :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: ATAAN - Ocak 31, 2009, 12:56:27 ÖÖ
Görüsürüz Kardesim Kendine Iyi Bak, Hadiseyi Görürsen Öp Benim Yerime  :haha: :haha: :haha:

Hadisee  ::) hiç sevmem kendisini ama arkadaş arkadaş için çiğ tavuk yermiş öperizz görürsek artıkk  :haha:  byby:)

ATAAN

Alıntı yapılan: dielosch - Ocak 31, 2009, 12:57:37 ÖÖ
Hadisee  ::) hiç sevmem kendisini ama arkadaş arkadaş için çiğ tavuk yermiş öperizz görürsek artıkk  :haha:  byby:)
Kardesime Bak Sen, Ben Sana Kiyamam, Hadiseyi Görürsen Sen Buraya Gönder, Ben Öperim Eger Sen Öpemiyeceksen  :haha: :haha: :haha:

gece

Yine temizlik yapmali Ataan bey party bitti ama ortalik daginik kaldi
Asimoyu yollayin barim ;D

ATAAN

Yok Ben Hadiseyi Öpmeden Hic Bir Yere Gitmiyoommmmm,  :haha: :haha: :haha:

gece

:o ;D Temizlik yapin siz en iyiyisi  :haha:

ATAAN

Peki Ben Yavastan Buralari Toparlayimda Cikayim Yavas Yavas Sayin Gece ;D

ATAAN

Iyi Aksamlar Sayin Gece, Görüsmek Üzere, Kendinize Iyi Bakin  byby:) byby:) byby:)