Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

ATAAN

Kuaför Falanda Cagirirsiniz Siz Diyecektim Zaten Aramizda Kuaför Olanlar Var, Size Bir Makyaj Odasi Yapalim Hanimlar Cok Büyük Ihtiyac  :haha:

esma 41

Hosbuldum sayin gece ve ATAAN ,

nasilsiniz ?

gece

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 01, 2009, 12:01:09 ÖÖ
Kuaför Falanda Cagirirsiniz Siz Diyecektim Zaten Aramizda Kuaför Olanlar Var, Size Bir Makyaj Odasi Yapalim Hanimlar Cok Büyük Ihtiyac  :haha:
iyi düsündün abicim ya  :haha: :haha:

ATAAN

Tesekkürler Sayin Esma Allaha Sükür Yuvarlanip Gidiyoruz, Cevabiniz Gecikseydi Biraz Daha, Hangi Ürünlerde Domuz Yagi Var Arkadaslar Falan Diye Bir Soru Soracaktim,Soru Sormadan Dikkatinizi Cekemez Olduk Artikin  ;D

esma 41

SEVGI-40

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 01, 2009, 12:03:39 ÖÖ
Tesekkürler Sayin Esma Allaha Sükür Yuvarlanip Gidiyoruz, Cevabiniz Gecikseydi Biraz Daha, Hangi Ürünlerde Domuz Yagi Var Arkadaslar Falan Diye Bir Soru Soracaktim,Soru Sormadan Dikkatinizi Cekemez Olduk Artikin  ;D
:haha:

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 01, 2009, 12:03:39 ÖÖ

Önemli Konular hep dikkatimi cekerde. 
Huyum kurusun  ;D

esma 41

ATAAN

Alıntı yapılan: esma 41 - Şubat 01, 2009, 12:06:04 ÖÖ
Önemli Konular hep dikkatimi cekerde. 
Huyum kurusun  ;D
Peki O Zaman Domuz Yagi Kullanilmayan Ürünleri, Nasil Pisirildiklerini Nasil Servis Yapildiklarini ve Nasil Yendiklerini Aciklarsaniz Sanirim Sohbet Imkani Bulabilegiz Sizinle  ;D

SEVGI-40

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Şubat 01, 2009, 12:07:13 ÖÖ
Hayirdir gece ,

ne oldu size .. neden üzgünsünüz ?   :)

(Siz biz ) ne diyebilirimki TESEKKÜR EDERIM hersey icin

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 01, 2009, 12:07:44 ÖÖ
Peki O Zaman Domuz Yagi Kullanilmayan Ürünleri, Nasil Pisirildiklerini Nasil Servis Yapildiklarini ve Nasil Yendiklerini Aciklarsaniz Sanirim Sohbet Imkani Bulabilegiz Sizinle  ;D

Iste bu Konu beni asar.
Googleye sormak lazim ...  ;D

www.google.de     ;D