Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 01, 2009, 01:36:06 ÖS
Olamaz, Olmamali, Nayirrr Nayirrrrrrr... :D

Ben daha cok seviyorum Cukulatayi Cok Cok Cok seviyorum... ::)

Cuklat var mi?  :angel:

hayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  clap:)
bende daha coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorumm  :P yuppi:)

...mystery...

NİLSENAM

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 01, 2009, 01:37:44 ÖS
insAllah surada bi kac ay kaldii  :embarassed: dayanmaliyim dayanmaliyim bu da gecer buda gecerr  :embarassed:

GEÇER CANIM HİÇ ÜZÜLME.... :) :)

mub@rek

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 01, 2009, 01:37:44 ÖS
insAllah surada bi kac ay kaldii  :embarassed: dayanmaliyim dayanmaliyim bu da gecer buda gecerr  :embarassed:

Tabiki de gecicek, Yani biz variz.  ::) Hem bakin gece var Nilsenam var ...mystery... ATAAN abi Sevgi var yani var da var. Hepimiz dua edicez gercekten cocuguna ve ailene kavusman icin diger ugrasan arkadaslar' a ettigimiz gibi. Sakin üzülme..

Hatta ve hatta ben bile varim. Yani oha :D düsünün artik ben bile varim. :D :D :D

gece

Size Cikolatali bir kac sarki buldum  :haha: :haha:

mub@rek

Ben biraz müsadenizi istiyeyim, ilerliyen saatler' de devam ederiz.  byby:)

mub@rek

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 01, 2009, 01:40:05 ÖS
Tabiki de gecicek, Yani biz variz.  ::) Hem bakin gece var Nilsenam var ...mystery... ATAAN abi Sevgi var yani var da var. Hepimiz dua edicez gercekten cocuguna ve ailene kavusman icin diger ugrasan arkadaslar' a ettigimiz gibi. Sakin üzülme..

Hatta ve hatta ben bile varim. Yani oha :D düsünün artik ben bile varim. :D :D :D
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

evet iyiki varsinizzzzz.  :-* :-* :-*

NİLSENAM

evet bak bizler varız.....okey:)
en kısa zamanda kavuşursun inş.SARA KIZINA.... :-* :-*

kirsehir7

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 01, 2009, 01:42:37 ÖS
evet bak bizler varız.....okey:)
en kısa zamanda kavuşursun inş.SARA KIZINA.... :-* :-*

insAllah canim iste yalnizlik, dostluklusuz  böyle bisey insanin en sevdigi insandan bile ayirmak zorunda bile kaliyor,egerki bi dostum,yakinim tanidigim olmus olsaydi kizimdan ayri kalmayacaktim  :cryla: :cryla: :cryla:

iyiki cANIM ANNEM varmisss Allahim ona coook uzun ömürler versin  :-* :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 01, 2009, 01:44:48 ÖS
insAllah canim iste yalnizlik, dostluklusuz  böyle bisey insanin en sevdigi insandan bile ayirmak zorunda bile kaliyor,egerki bi dostum,yakinim tanidigim olmus olsaydi kizimdan ayri kalmayacaktim  :cryla: :cryla: :cryla:

iyiki cANIM ANNEM varmisss Allahim ona coook uzun ömürler versin  :-* :-*
ağlama kirsehir lütfen.... :cryla: :cryla: çok zor bişeydir tahmin edebiliyorum ama ağlama kavuşucaksın mutlaka kızına :cryla: :cryla:

gece

Kirsehirim zaman su misali akiyor SIKMA canini. ;)

gece

Kirsehirim sana göre bir serkim var ama aglamayi kescen önce  ;)

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Şubat 01, 2009, 01:46:57 ÖS
Kirsehirim sana göre bir serkim var ama aglamayi kescen önce  ;)

ok ablacigimm  ;D ;)