Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 01, 2009, 05:07:10 ÖS
15.07.2007 de piknik' e gitmistik. Essek görmüstük hemen resmini cekmisiz. Sonra' da hatira olarak saklamisiz. Bende buldum...

O gün baya bir yemek yemistim, birde mangal yapmistim. Her yerim bi acayipti aslinda yüzüm gözüm birbirine girmisti. Hic belli olmuyor ama.. :D

Bkniz

:haha: :haha: :haha:

mub@rek

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 01, 2009, 05:07:10 ÖS
15.07.2007 de piknik' e gitmistik. Essek görmüstük hemen resmini cekmisiz. Sonra' da hatira olarak saklamisiz. Bende buldum...

O gün baya bir yemek yemistim, birde mangal yapmistim. Her yerim bi acayipti aslinda yüzüm gözüm birbirine girmisti. Hic belli olmuyor ama.. :D

Bkniz

Ben bu resimde Essek göremedim neresinde  :haha:

...mystery...

hoşbuldum gece ablacım karnımı iyice doyurdum birazdanda sütümü içicem canım "cici bebe" istedi onu sütle beraber yicem birden bebekliğime döndüm... :haha: :haha: ama bu sefer amacım boyumun uzaması bebekken büyümekti.... :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Şubat 01, 2009, 05:09:39 ÖS
Ben bu reimde Essek göremedim neresinde  :haha:

aa nasil görmedin abaaamm  ;D

...mystery...

mub@rek

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 01, 2009, 05:10:12 ÖS

:D Yani hic firsatida kacirmiyorsun. Tebrikler.. Hehe :))

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 01, 2009, 05:10:12 ÖS

Ya kulaklari mevcut da essek yok piyasada  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 01, 2009, 05:10:03 ÖS
hoşbuldum gece ablacım karnımı iyice doyurdum birazdanda sütümü içicem canım "cici bebe" istedi onu sütle beraber yicem birden bebekliğime döndüm... :haha: :haha: ama bu sefer amacım boyumun uzaması bebekken büyümekti.... :haha:

Itiraf ediyorum CICI BEBE yi bende cok severdim Türkiyedeyken  :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Şubat 01, 2009, 05:12:34 ÖS
Itiraf ediyorum CICI BEBE yi bende cok severdim Türkiyedeyken  :haha: :haha: :haha:

itiraf edim bendee hemde coook halada cok seviyorummm ama alacak bi bahanem yokk ondan dolayi alamiyorum  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Şubat 01, 2009, 05:12:34 ÖS
ama çok şeker bakıyo üstündeki bebek.... :haha: küçüklüğümden beride hiç değişmedi kocaman olmuştur şimdi... :haha:

mub@rek

Bu itiraflar' i itiraf kösesinde okuyalim. Hem ayrica ne öyle severim ederim. Varsa koyalim ortaya birlikte yiyelim. :)

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 01, 2009, 05:13:32 ÖS
itiraf edim bendee hemde coook halada cok seviyorummm ama alacak bi bahanem yokk ondan dolayi alamiyorum  ;D
bahane :

canım küçüklüğüme dönmek istedi.... :-* :-*

bence bu yeterlidir nolucakki... :-* :-*

her ne kadar anneme cicibebe istiyorum dediğimde bana delirmişim gibi baktıysada(yani kocaman oldun ne cicibebe'si diye... ;D )

...mystery...

buyruuuuuuuuuuuuuuuun........ alkis:) alkis:) alkis:)

...mystery...