Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Bak Sen Mübareke, Hemen Kendisine NOTA Verelim Sol Yada Fa Diyez Olabilir  :haha:
Hele Tosba Ondan Kacti Apar Topar  :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 01, 2009, 08:01:40 ÖS
Bak Sen Mübareke, Hemen Kendisine NOTA Verelim Sol Yada Fa Diyez Olabilir  :haha:

:haha: :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Piissssssst  Zeytin Napan Kiiiiiiiiiiiiiz   Bu Arada Zeytine Laf Atma Devam Etmeliyim Demincek Söyleniyordu Kimse Laf Atmiyo Diye  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Mübarek Bazen Godbarmeni Aratmiyor Yani  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 01, 2009, 08:01:40 ÖS
:haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 01, 2009, 08:02:45 ÖS
Piissssssst  Zeytin Napan Kiiiiiiiiiiiiiz   Bu Arada Zeytine Laf Atma Devam Etmeliyim Demincek Söyleniyordu Kimse Laf Atmiyo Diye  :haha: :haha: :haha:

Hmmm bende anlam verememistim ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 01, 2009, 08:03:30 ÖS
Mübarek Bazen Godbarmeni Aratmiyor Yani  :haha:

Mübarek akilli biri sorusunu kesin unutmustur  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 01, 2009, 08:02:45 ÖS
Piissssssst  Zeytin Napan Kiiiiiiiiiiiiiz   Bu Arada Zeytine Laf Atma Devam Etmeliyim Demincek Söyleniyordu Kimse Laf Atmiyo Diye  :haha: :haha: :haha:
:haha: :haha: :haha:
Napam Bilgisayarla bakışıyoruzda laptopuma söyleniyorum bariçik sen laf at diya emmelakin kime diyom kime söyleniyom duyan mı vaaaa  :haha: :haha: :haha: :haha:

zeytin

Yaw bu arada ne farkettim ben biliyomusunuz ( hadin bunuda deyin bakem nededim şindik) :haha: :haha: :haha:

gece

bana sormuyo size soruyor zeytin Ataan bey  ;D

zeytin

Niyse arkadaşlar ben gidem arkadaş gelmek üzeredir sırayla ışıkları kapatıp mutfağa geçiyim  :haha: :haha: :haha: insan yanlızlıktan ve karanlıktan korkmatı versin hele benden hiç vermesin  :haha: :haha: elektriğe zam geldi yine sinir ediyolar insanları düşünen yok korkarlarmı korkmazlarmı diyeee  :haha: :haha: hadi kendinize iyi davranın mutlu kalın orda kalın giderken pencereleri kapatın kapıları kitleyin işıkları söndürün hadi ben kaçar  :haha: :haha: byby:) byby:) byby:) byby:) byby:)

NİLSENAM

men deldimmmmmmmmmmmm   ;D

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 01, 2009, 08:29:27 ÖS
Niyse arkadaşlar ben gidem arkadaş gelmek üzeredir sırayla ışıkları kapatıp mutfağa geçiyim  :haha: :haha: :haha: insan yanlızlıktan ve karanlıktan korkmatı versin hele benden hiç vermesin  :haha: :haha: elektriğe zam geldi yine sinir ediyolar insanları düşünen yok korkarlarmı korkmazlarmı diyeee  :haha: :haha: hadi kendinize iyi davranın mutlu kalın orda kalın giderken pencereleri kapatın kapıları kitleyin işıkları söndürün hadi ben kaçar  :haha: :haha: byby:) byby:) byby:) byby:) byby:)

byby:) byby:)

gece

NİLSENAM