Özür Dilerim Mesajlari

Başlatan gece, Ocak 29, 2009, 09:59:00 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Ocak 30, 2009, 11:55:43 ÖÖ
Himm, Özür dilersen öpülürsün gibi bir sonuc yoktur umarim.. :)
Ben ilk yorumumu cıkıntılık olsun diye degil sadece hata yapmamak icin özür dilemeyi sevmiyorum seklinde lanse etmek istedim..

Ben tekrar Özür Dilerim ama hosuma gitti. :)  ::)

Haklisiniz ama, Insanlik hali oluyor malesef... :)

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 30, 2009, 01:49:16 ÖS
seni bensiz biraktigim icin cooooooooooooookkkkk özür dilerim canim kizimmmm  :'( :'(

canimin ici ya Üzülme Kizina kavusucaksin insAllah  :cryla: :cryla:

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Ocak 30, 2009, 01:55:09 ÖS
canimin ici ya Üzülme Kizina kavusucaksin insAllah  :cryla: :cryla:

insAllahh  :cryla: zaman cabuk akip geciverse  :cryla: :cryla:

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Ocak 30, 2009, 01:55:44 ÖS
insAllahh  :cryla: zaman cabuk akip geciverse  :cryla: :cryla:

InsAllah Canim. :angel:

( Senin haberin yok dimi aglamak yasakdi da  ;) )

mub@rek

Kirsehir7 sen kizindan ayrimi yasiyorsun?

RIBERY

özur diliyorum ben gelemedım sadece selam yolladım yavruma

kirsehir7

özür dilerim sözümde durmadigim icin sana bi elveda bile etmeden gittigim icin  :cryla:

zeytin

Saçma gururma yenildim ama sessizce çekp gitmenede dayanamadım.Beni aaffet olurmu?Çok özüe dilerim!!!!

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 01, 2009, 07:59:39 ÖS
Saçma gururma yenildim ama sessizce çekp gitmenede dayanamadım.Beni aaffet olurmu?Çok özüe dilerim!!!!
Tamam Zeytincim Ben Unuttum Bile, Yanliz Bidaha Olmasin Yoksa Küserim Bak  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 01, 2009, 08:04:16 ÖS
Tamam Zeytincim Ben Unuttum Bile, Yanliz Bidaha Olmasin Yoksa Küserim Bak  :haha:
:haha: :haha: :haha: :haha:
Taabi taabii
nidemek bidaha asla katiyen ve hatta ve hatta olmiycek  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 01, 2009, 06:04:25 ÖS
özür dilerim sözümde durmadigim icin sana bi elveda bile etmeden gittigim icin  :cryla:
:cryla: :cryla: :cryla: :cryla: :cryla:

mub@rek

Bizim eski mahallede bir komsu vardi ben kücükken kadinin tavugunu bisikletimle yanlislikla carpmistim, o zırto' da öldü. Ta da beni buldu oysa ben hafifce dokundurmustum. O teyzeden özür dilerim, ne sehittir ne gazi gitti bizim niyazi olayi gibi birsey oldu..  ::)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 02, 2009, 11:37:49 ÖS
Bizim eski mahallede bir komsu vardi ben kücükken kadinin tavugunu bisikletimle yanlislikla carpmistim, o zırto' da öldü. Ta da beni buldu oysa ben hafifce dokundurmustum. O teyzeden özür dilerim, ne sehittir ne gazi gitti bizim niyazi olayi gibi birsey oldu..  ::)
:haha: :haha: :haha: :haha:

kirsehir7

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 02, 2009, 11:37:49 ÖS

ayy varyaa sabah sabah iyi gülüyorum senin msjlarla yaa Allah seni basimizdan eksik etmesin müboo  :angel: