Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 01, 2009, 09:39:09 ÖS
oldu mu?? ;D ;D ;D

Yahu birakin gizli olmayi. Aaa cok sinir olurum ben gizli olan üyelere. :))

...mystery...

ben sadece denedim şimdi değiştiricem... :haha: :haha: bende sinir olurum.... ;D ;D

mub@rek

Bilmece gibi birsey gizem. Ben bir tane sormustum bilemediler sende bilemedin hatta. Giderken cevap vermistin.
Bende rezil olduk dedikleri icin telafi sorusu sorayim dedim ATAAN abi de olsun istediler oda burdayken hazir soruyu sorayim diyorum..

gece

Ataan beyy yaa imdat ya imdat yaa :haha: :haha:

mub@rek

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Şubat 01, 2009, 09:37:09 ÖS
ne bileyim Ataan bey sihirli degnegi benim Profilde unutmus bir dokundum olan oldu  :haha: :haha: :haha:

yok yok ataan abi sihirli degnegini bende unuttu resminide cektim.elimde profilden resimlerime bak görürsün  ;) ;D

mub@rek

Soruyu soruyorum artik...

Gece hanim korkunun ecel' e faydasi yok, cirpinmayin...

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 01, 2009, 09:41:30 ÖS
Bilmece gibi birsey gizem. Ben bir tane sormustum bilemediler sende bilemedin hatta. Giderken cevap vermistin.
Bende rezil olduk dedikleri icin telafi sorusu sorayim dedim ATAAN abi de olsun istediler oda burdayken hazir soruyu sorayim diyorum..
ben ne bilemedim hatırlamıyorum.... :-\ :-\ neyse uzamasın... :haha:

mub@rek

Soru bu:

1000 al
40 ekle
1000 daha ekle
30 ekle
1000 daha
Artı 20
Artı 1000
Ve artı 10
Toplam ne çıkıyor ?

Samimi olarak birkerede islemi yapip cevabinizi yaziniz. 45 saniye süreniz var kolay gelsin kirsehir7 ve gece. İsteyen arkadaslar' da deneyebilir. Süre basladi.

gece

Cok acil  Youtube'tan hareketli, deli dolu şarkılar... Kisacasi "Partytime!" Arkadaslar :D bu sayfada isim cikti size kolay gelsin  :haha: :haha:

mub@rek

Birkerede toplayip cevap yazabilecek yok mu gercekten?

kirsehir7

gece

mub@rek

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 01, 2009, 09:49:50 ÖS
5000 CVP

Sen yine bilemedin kirsehir7. Sana artik farkli yöntemler uygulayacagim. :)