şarkı Hediye Etmek Istermisiniz?

Başlatan ATAAN, Ocak 31, 2009, 02:25:44 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 01, 2009, 11:32:41 ÖS
nilsenamcim cok tessekür ederim en sevdigim sarkilardan birini hediye tmisin cok saol ya  :-* :-* :-*

rica ederim canım.... :-* :-*

NİLSENAM

kirsehir7

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 02, 2009, 01:06:55 ÖS
Ben siradaki sarkiyi Malatyadaki halama, Yan komsularina, üst komsularina ve alt komsularina. Sincan' a tasinan muhsin amcama, Arnavutluga göcen dayim' a, Dayimin yesil gözlü kücük kızına, Hasan emmiye sultan ablaya, lise' de okurken beni cok döven okul müdürüme, üniversite yillarimda beni hic yanliz birakmiyan komsu kızı Asuman' a, Her gün bizleri koruyan İzmir emniyet müdürüne, Polis okulunda amirlik yapan kuzenime, pazar' da her defasinda 2 domates fazla veren köyle ayse teyzeye, beni ne zaman görse aglayan babanneme, Tüm cimriligiyle ailede nam salmis dedeme, bu konuyu acan üyeye, hani bana hani bana diyen ATAAN abiye ve tüm Almancax Üyelerine gelsin.. Haaa unutmadan birde bana gelsin. :) :)))

yaw bu cocuk bi alem  :haha: :haha:

ATAAN

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 02, 2009, 01:06:55 ÖS
Ben siradaki sarkiyi Malatyadaki halama, Yan komsularina, üst komsularina ve alt komsularina. Sincan' a tasinan muhsin amcama, Arnavutluga göcen dayim' a, Dayimin yesil gözlü kücük kızına, Hasan emmiye sultan ablaya, lise' de okurken beni cok döven okul müdürüme, üniversite yillarimda beni hic yanliz birakmiyan komsu kızı Asuman' a, Her gün bizleri koruyan İzmir emniyet müdürüne, Polis okulunda amirlik yapan kuzenime, pazar' da her defasinda 2 domates fazla veren köyle ayse teyzeye, beni ne zaman görse aglayan babanneme, Tüm cimriligiyle ailede nam salmis dedeme, bu konuyu acan üyeye, hani bana hani bana diyen ATAAN abiye ve tüm Almancax Üyelerine gelsin.. Haaa unutmadan birde bana gelsin. :) :)))
;D ;D ;D ;D ;D

zeytin

Yaw arkadaşlar birbirinize şarkı hedi ediyorsunuz süper bişiy ama haniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bbbbaaaaaaaannnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
beni unuttunuz küstüm sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cryla: :cryla: :cryla:
bide şarkıların ne olduğunu görebilsemde dinlesem  ;D ;D

gece

YENI TÜRKÜ / YAGMURUN ELLERI 

( ZEYTIN Canim bu sarki senin icin Yeni Türküden benim en Sevdigim Parcasi... ;) )

https://de.youtube.com/watch?v=a3TdHnIVdXA

kirsehir7

umarim videom olur.

bu sarkiyi zeytinime armagan ediyorum  :-*

zeytin

:embarassed: :embarassed: bendede olmuyo kı ben hiç yapamıyorum nedense :embarassed: :embarassed:

zeytin

Sen şarkının adını söle ben dinlerim  ;D ;D :-* :-*

kirsehir7

zeytin

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 02, 2009, 08:42:46 ÖS
yeliz- bu ne dünya kardesim  ;D
:haha: :haha: buğulu camada bu şarkıyı yazmıştım kalplerimiz birmiş  :-* :-*