Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

godbarmen

Alıntı yapılan: gece - Şubat 02, 2009, 10:01:55 ÖS
Iyi yapmissiniz evet uzun zamandir görmedik sizi burda gerci arada ugruyorsunuzda bir selam bile vermeden kaciyorsunuz  :zopa: :zopa: :haha:
evet ama selam vermiyorum ki tam iyi geceler derken geliyorum :)))))   Kırşehir :)))) selamnasılsınız

kirsehir7

slm barmen iyiz sen ansilsin  görüsmeyeli  :)

ATAAN

Yani Bizde Burda Yoktuysak Kimse Yoktur Demektir, Biz Sürekli Burdayiz Barmen, Sen Yoksun Epeydir
Eee  Nasilsin Kardesim Nasil Gidiyor

godbarmen

teşekkür ederim Kırşehir ben çok iyi....aslında ben hepinize teşekkür edecektim ama mesaj mı yazayım  yoksa bekleyeyim mi diye düşündüm çünkü biliyosunuz ben bi sınava gidecek tim yani iş görüşmesine...onun için bu siteden ve sizin yazdıklarınızdan çok destek aldım almanca için...bi nevi grameri burda öğrendim......ve iş konuşmamda iyi geçti beni kabul ettiler onun için hepinize ayrı yrı teşekkür ederim iyi ki varsınız...

kirsehir7

Alıntı yapılan: godbarmen - Şubat 02, 2009, 10:07:41 ÖS
teşekkür ederim Kırşehir ben çok iyi....aslında ben hepinize teşekkür edecektim ama mesaj mı yazayım  yoksa bekleyeyim mi diye düşündüm çünkü biliyosunuz ben bi sınava gidecek tim yani iş görüşmesine...onun için bu siteden ve sizin yazdıklarınızdan çok destek aldım almanca için...bi nevi grameri burda öğrendim......ve iş konuşmamda iyi geçti beni kabul ettiler onun için hepinize ayrı yrı teşekkür ederim iyi ki varsınız...

coook sevindik bu  habere hayirli olsun yeni isin  alkis:) clap:) halayy:) dance:)

gece

TEBRIKLER cok sevindim ya Sayin Barmen  alkis:) alkis:) alkis:)

godbarmen

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Şubat 02, 2009, 10:08:45 ÖS
coook sevindik bu  habere hayirli olsun yeni isin  alkis:) clap:) halayy:) dance:)
çok teşekkür ederim Kırşehir Allah Razı Olsun

godbarmen

godbarmen

Ataan abi iyiyim sen nasılsın döndün mü Antalya ya?

gece

Alıntı yapılan: godbarmen - Şubat 02, 2009, 10:11:18 ÖS
Tşk Gece abla saolun

Rica Ederim, gercekten cok sevindim, insAllah idealin neyse ona ulasirsin  :angel: okey:)

ATAAN

Yok Ben Daha Alamanyalardayim, Haziran Basi Gibi Gelecem Antalyaya

godbarmen

Alıntı yapılan: gece - Şubat 02, 2009, 10:14:04 ÖS
Rica Ederim, gercekten cok sevindim, insAllah idealin neyse ona ulasirsin  :angel: okey:)
çok teşekkür ederim inşAllah sizde

godbarmen

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 02, 2009, 10:14:35 ÖS
Yok Ben Daha Alamanyalardayim, Haziran Basi Gibi Gelecem Antalyaya
senden önce antalya havasını ben alcam o zaman abi....:)))))))))))

ATAAN

godbarmen

evet abi büyük ihtimal tam yeri kesin değil ama ich glaub:))))

...mystery...

ben çıkıyorum görüşmek üzere... byby:) byby:) yuppi:) yuppi:)

godbarmen