Vize İçin Başvurup Bekleyen veya Sonuç Alan Arkadaşların Tecrübeleri

Başlatan celik_mehmet, Ocak 20, 2008, 03:43:40 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin demir

kingpin bu kadar beklemek normal zaten aile birleşimde normal bekleme süresi 3 ay gibi oluyo 3 ay içinde cevap vermek zorundalar herhangi bi aksilik olmadıysa

emirhan_55-

arkadaş konsolosluktaki evrakların takibini nasıl yaparız(gittimi gitmedimi diye) bir bilgisi olan varsa beni aydınlatsın

amed58

Alıntı yapılan: emirhan_55- - Şubat 03, 2009, 09:24:36 ÖÖ
arkadaş konsolosluktaki evrakların takibini nasıl yaparız(gittimi gitmedimi diye) bir bilgisi olan varsa beni aydınlatsın

sana bir kağıt verdiler o kağıdın altında numarası var

yasin demir

emirhan kardeşim konsolosluktaki evrakları takib etme şansın yok taki pasaport kargoya verilirse ozaman pasaport takibi yapabilirsin

amed58

takibi en çok kağıtlarım almanyaya gittimi gittiyse geri size geldimi gibi takip yapılabilir

dnzsnr05

--------------------------------------------------------------------------------
EKİMİN SON HAFTASI KONSOLOSLUĞA BÜTÜN EVRAKLARIMI TESLİM ETTİM VE BEN 2.5 AYDIR VİZE  BEKLİYORUM ((( VE DÜN BİR BELGE GELDİ BENİ TEKRAR KONSOLOSLUĞA ÇAĞIRIYORLAR!!!

BU KONUDA BİLGİSİ OLAN LÜTFEN BİLGİLENDİRSİN BENİ......MORALİM BOZULDU NEDEN BENİ TEKRAR ÇAĞIRIYORLAR?

dnzsnr05

--------------------------------------------------------------------------------
TEBRİK EDERİM VALLA BEN 2.5 AYDIR BEKLİYORUM ((( VE DÜN BİR BELGE GELDİ BENİ TEKRAR KONSOLOSLUĞA ÇAĞIRIYORLAR!!!

BU KONUDA BİLGİSİ OLAN LÜTFEN BİLGİLENDİRSİN BENİ......MORALİM BOZULDU NEDEN BENİ TEKRAR ÇAĞIRIYORLAR?

zeytin

Alıntı yapılan: dnzsnr05 - Şubat 04, 2009, 02:27:57 ÖS
TEBRİK EDERİM VALLA BEN 2.5 AYDIR BEKLİYORUM ((( VE DÜN BİR BELGE GELDİ BENİ TEKRAR KONSOLOSLUĞA ÇAĞIRIYORLAR!!!

[/quote]Sizi Çapraz sorguya çağırmış olabilirler

dnzsnr05

eğer ben çapraz sorguya alınacaksam bunun sonucu ne zaman belli  olur???yani ondan sonra vize hemen verirlermi??? biliyormusunuz??? tşkürler....

zeytin

Alıntı yapılan: dnzsnr05 - Şubat 04, 2009, 05:48:47 ÖS
eğer ben çapraz sorguya alınacaksam bunun sonucu ne zaman belli  olur???yani ondan sonra vize hemen verirlermi??? biliyormusunuz??? tşkürler....

Sizi Çapraz Sorguya Alırlarsa Görevliler Olumlu Yada Olumsuz Cevap Verirler.Size Tavsiyem Rahat Olun

dnzsnr05

çok teşekkür ederim birazcıkta olsa rahatladım Allah razı olsun sizden...bilgisizlik ne kadar kötü birşey:( tkrar tşkler...

zeytin

Alıntı yapılan: dnzsnr05 - Şubat 04, 2009, 07:17:11 ÖS
çok teşekkür ederim birazcıkta olsa rahatladım Allah razı olsun sizden...bilgisizlik ne kadar kötü birşey:( tkrar tşkler...

Önemli değil başarılar size okey:) daha sonradan paylaşımlarınızı bekliyoruz.

sila44

Slm bende istanbul konsoloslugundan basvurdum ve bir cok arkadasımda basvurdu ve hepsinden TÜRKCE VE ALMANCA TERCÜMELİ  istendi evraklar tercüme edilmediyse içerden geri dönüyor tüm evraklar herkeze bol sans:) ........

zeytin

Alıntı yapılan: sila44 - Şubat 05, 2009, 04:16:55 ÖSSlm bende istanbul konsoloslugundan basvurdum ve bir cok arkadasımda basvurdu ve hepsinden TÜRKCE VE ALMANCA TERCÜMELİ  istendi evraklar tercüme edilmediyse içerden geri dönüyor tüm evraklar herkeze bol sans:) ........

Kolay gelsin

çigdem ayaz

merhaba arkadaşlar bende bugün konsololuğa gitim evraklarımı verdim bana bir kaç almanca sordular ve cevapladım türçe sorular sordular bana bi kağıt verdiler bu kağt sende kalacak dedi vizenin cevabı ne zaman gelir bilgisi olan var sa beni bilgilendirirse sevinirim saygılar ???

ATAAN

Bu Bölüm Adindan da Anlasilacagi Üzere
"Vize İçin Başvurup Bekleyen veya Sonuç Alan Arkadaşların Tecrübeleri"
Bu Bölümde Tecrübelerinizi Paylasiniz,
Lütfen Sorularinizi Yeni Konu Acarak Sorunuz...

xerato

slm arkadaşlar vize için a1 sınavının dışında orda eşınızın evı ve duzenlı bir işi olması gerekıyormuş aldığım duyumlara bunun doğruluk ıhtımalı nedır arkadaşlar tecrubelerını paylaşırsa sevinırım...