Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

ATAAN

Iyidir Benim Afacan Asistanim, Kosturmacaya Devam  ;D

...mystery...

olsun olsun koşturmaca iyidir.. :haha:

zeytin

slm arkidişlerim ben geldim ama gitcem  ;D yaaa benim bir isteğim varr ben resim yollayacam olmuyo bir türlüü nasıl yapcam baştan sona kadar anlatın bakem bana iyice sinir oldum hee  offoff:) yapıyorum olmuyo offoff:)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 03, 2009, 05:36:43 ÖS
slm arkidişlerim ben geldim ama gitcem  ;D yaaa benim bir isteğim varr ben resim yollayacam olmuyo bir türlüü nasıl yapcam baştan sona kadar anlatın bakem bana iyice sinir oldum hee  offoff:) yapıyorum olmuyo offoff:)

Nereye ? ;D

mub@rek

zeytin

...mystery...

...mystery...

zeytin sen resim eklemeyi mi sormuştun... :)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 03, 2009, 07:03:52 ÖS
zeytin sen resim eklemeyi mi sormuştun... :)
,,,evet yaaa bir saattir uğraşıyorum ama yok olmuyo :embarassed:

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 03, 2009, 07:04:35 ÖS
,,,evet yaaa bir saattir uğraşıyorum ama yok olmuyo :embarassed:
ya bak şimdi "önizleme" tuşuna bas... ;) orda smiley'lerin hemen üstünde bazı butonlar görüceksin  soldan 3.süne bas zaten üstünde resim var sana bi şey vericek [img][ / img] olarak bunların arasına resmin adresini koyucaksın olucak... alkis:) resmin adresini Almancax upload'danda yapabilrsin eğer bilgisayarına kayıtlıysa değilse direk internetten alıcaksan(ki öyle daha kolay) resmin üstüne mousedan sağ tıklayıp "özellikler"i seçiyosun orda "adres" diye bişey var işte www. ..... falan gibi bişey.. ;) onu kopyalayıp yukardaki şeyin arasına yapıştırdınmı tamamdır ;D

anlatabildim mi?? ;D sanki karışık oldu gibi ama... ::)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 03, 2009, 07:16:02 ÖS
ya bak şimdi "önizleme" tuşuna bas... ;) orda smiley'lerin hemen üstünde bazı butonlar görüceksin  soldan 3.süne bas zaten üstünde resim var sana bi şey vericek [img][ / img] olarak bunların arasına resmin adresini koyucaksın olucak... alkis:) resmin adresini Almancax upload'danda yapabilrsin eğer bilgisayarına kayıtlıysa değilse direk internetten alıcaksan(ki öyle daha kolay) resmin üstüne mousedan sağ tıklayıp "özellikler"i seçiyosun orda "adres" diye bişey var işte www. ..... falan gibi bişey.. ;) onu kopyalayıp yukardaki şeyin arasına yapıştırdınmı tamamdır ;D

anlatabildim mi?? ;D sanki karışık oldu gibi ama... ::)
;) yok karışık değil teşekkür ederimm :-*

...mystery...

bişey değil nolucak basit bişey dene bakalım olucakmı... ;)