Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 04, 2009, 08:37:56 ÖS
:haha: :haha: :haha:

o kadar değil yaa... ;D ;D ;D
;D ;D ;D yaaa işte öyle bu yüzden küçükken çıkamayıpta alamadığım kıyafetleri şimdi alıyorum hemide 5 kuruşsuz eve dönerek yaneee :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 04, 2009, 08:39:13 ÖS
;D ;D ;D yaaa işte öyle bu yüzden küçükken çıkamayıpta alamadığım kıyafetleri şimdi alıyorum hemide 5 kuruşsuz eve dönerek yaneee :haha: :haha:
:haha: :haha: :haha: amaann boşver yaa parayo nereye kadar elinde tutucaksın zaten habire yenilerni basıyolar... ;D

bide harcamadıkça yenisi gelmez zaten saçma o yüzden çok savurgan olmıcaksın ama çok cimride olmıcaksın iyidir böyle... ;D

gece

perilerim napiyonuz bakayyim ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 04, 2009, 08:43:08 ÖS
:haha: :haha: :haha: amaann boşver yaa parayo nereye kadar elinde tutucaksın zaten habire yenilerni basıyolar... ;D

bide harcamadıkça yenisi gelmez zaten saçma o yüzden çok savurgan olmıcaksın ama çok cimride olmıcaksın iyidir böyle... ;D

Meselaa haftaya param olcak yinee şimdiden almak isteğim şeyleri düşündüm.Yarın siinemaya gitcem son parada oraya gitcek sonra mutlu bir şekilde evime geri döncem.Cimri olsaydım yaa  :o evden dışarı çıkmadım.iyikide olmamışım yaaaa.herşey para değil ama parada olmadanda olmuyooo

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 04, 2009, 08:45:59 ÖS
perilerim napiyonuz bakayyim ;D
hiç kaynatıyoruz sen napıyosunnn

gece

Bir kac siir karaladim geldim ;D
Ne olsun iste  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 04, 2009, 08:47:37 ÖS
Bir kac siir karaladim geldim ;D
Ne olsun iste  ;D
İyi yapmışsın Periliçe :-*

mub@rek

Acayip yorgunum, size keyifli sohbetler dilerim. Bensiz tadini cikarin kendimi iyi hissedince mangal yapacaz. ;)

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 04, 2009, 08:50:46 ÖS
Acayip yorgunum, size keyifli sohbetler dilerim. Bensiz tadini cikarin kendimi iyi hissedince mangal yapacaz. ;)
Dabi Dabi  byby:)

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 04, 2009, 08:50:46 ÖS

byby:)

...mystery...

mub@rek

Basim agriyor eve geldigimden beri acayip gürültülüydü bugün. Yada bana öyle geldi. İlac falan tavsiye edin biseyler yapin...  :embarassed: :embarassed: :embarassed:

kirsehir7

mub@rek

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 04, 2009, 09:22:15 ÖS
Basim agriyor eve geldigimden beri acayip gürültülüydü bugün. Yada bana öyle geldi. İlac falan tavsiye edin biseyler yapin...  :embarassed: :embarassed: :embarassed:

Agrikesici Parasetemol varsa ?

zeytin

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 04, 2009, 09:22:15 ÖS
BARIş MANÇONUN NANE LİMON KABUĞU şarkısını dinle orda anlatılıyo neler yapman gerektiğini

Geçmiş olsun :)

mub@rek

Alıntı yapılan: gece - Şubat 04, 2009, 09:23:51 ÖS
Agrikesici Parasetemol varsa ?

Tamam ben asagiya inip soriyim. Varsa icerim.

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 04, 2009, 09:24:35 ÖS
BARIŞ MANÇONUN NANE LİMON KABUĞU şarkısını dinle orda anlatılıyo neler yapman gerektiğini

Geçmiş olsun :)

Nane limon' da denerim. ;) Sagol..