Erdoğan Davos'u böyle terk etti

Başlatan gece, Ocak 30, 2009, 11:57:53 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Daha da Davos'a gelmem.. ;D  Cok güldüm vAllahi..

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 03, 2009, 01:34:11 ÖS
Daha da Davos'a gelmem.. ;D  Cok güldüm vAllahi..

Aman ne güzel assaliyorsunuz bizi, bir dahaki Davos Tarih ne zaman, Randevu defterime not alayim..

Demeliydi dimi ;D

Simdi komik oldu iste  ;D :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: gece - Şubat 03, 2009, 02:22:53 ÖS

Aman ne güzel assaliyorsunuz bizi, bir dahaki Davos Tarih ne zaman, Randevu defterime not alayim..

Demeliydi dimi ;D

Simdi komik oldu iste  ;D :haha:

Hehe. :D

gece

jentzsch

Hayır..Bana zaten Davos'da mavosta yani bizim ülke sınırları dısındakı herhangı bır platformda Türkiye'yı takan olmadıgını bıldıgım ıcın komık geldı.Basbakanın o sozune o yuzden cok guldum.Yanı Erdoganın kı daha komık bır esprıydı bence..

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 04, 2009, 02:00:27 ÖS
Hayır..Bana zaten Davos'da mavosta yani bizim ülke sınırları dısındakı herhangı bır platformda Türkiye'yı takan olmadıgını bıldıgım ıcın komık geldı.Basbakanın o sozune o yuzden cok guldum.Yanı Erdoganın kı daha komık bır esprıydı bence..

Iste Bakis acisina bagli demekki!

Bence hic de öyle degil !!!
Dünyanin nerdeyse tüm liderleri diycem (kesinlikle abarti yada saka degil)
Basbakanimizi, bu güne kadar gelmis gecmis tüm Basbakanlardan daha cok ilgiyle takib ediyor, BASINA göz at bence jentzsch. ;D
Sayin Erdogan´ Basbakan oldugu zaman dan buyana neler olmus... ;)

jentzsch

Sevgılı gece neden Tayyıp Erdogan'ı müdafa etme geregı duydun anlamadım.Fıkırlerıne saygım var ama bu senın kendı fıkırlerın.

Neyse zaten konu bu degıldı.Ben basbakan hakkında bır sey soylemedım.Ben Türkiye'den bahsettım..3. dünya ülkesıyız,ekonomımız hakkında zaten yorum yapamayacagım.Bır afrıka ulkesınden farkımız yok..Bu yuzden Davos'a gıtmezsek kımsenın bır kaybı olmaz.Bu yuzden güldüm ben basbakanın lafına..

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 05, 2009, 01:37:40 ÖÖ
Sevgılı gece neden Tayyıp Erdogan'ı müdafa etme geregı duydun anlamadım.Fıkırlerıne saygım var ama bu senın kendı fıkırlerın.

Neyse zaten konu bu degıldı.Ben basbakan hakkında bır sey soylemedım.Ben Türkiye'den bahsettım..3 dünya ülkesıyız,ekonomımız hakkında zaten yorum yapamayacagım.Bır afrıka ulkesınden farkımız yok..Bu yuzden Davos'a gıtmezsek kımsenın bır kaybı olmaz.Bu yuzden güldüm ben basbakanın lafına..

Bende Sana Saygi duyuyorum sadece fikrimi yazdin ...

mub@rek

Siyaset konularinda genelde halk degerlendirme yapinca icinden cikilmaz bir hal aliyor durum. Demek ki her basa gelen bir sekilde fark' i yasadigi icin geldigi yeri unutup gidiyor. Bir cok sey söyleniyor bu konuda tüm herseyin önceden ayarlandigindan tutun Türkiye' nin ne kadar gururlu gibi gösründügüne kadar. Ancak benim söyleyebilecegim tek sey var, Hangimiz ölmeyecek?

jentzsch

Halk derken ne demek ıstedıgını anlamadım mubarek.

Sence aklı fıkrı ermıs,kafası calısan  gencler mı sıyaset yapmalı yoksa bır yorenın yada sehrın tanınmıs zengınlerınden,yerlısınden secılmıs ılkokul mezunu cahıl ınsanlara(milletvekilleri)  mı bırakalım bu sıyasetı??

Acaba neden bu durumda bızım ulkemız?? Hıc dusundun mu..Iste senınde dedıgın gıbı hic ölmeyecegını sanan bazı ınsanlar yuzunden..

mub@rek

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 05, 2009, 03:07:01 ÖÖ
Halk derken ne demek ıstedıgını anlamadım mubarek.

Sence aklı fıkrı ermıs,kafası calısan  gencler mı sıyaset yapmalı yoksa bır yorenın yada sehrın tanınmıs zengınlerınden,yerlısınden secılmıs ılkokul mezunu cahıl ınsanlara(milletvekilleri)  mı bırakalım bu sıyasetı??

Acaba neden bu durumda bızım ulkemız?? Hıc dusundun mu..Iste senınde dedıgın gıbı hic ölmeyecegını sanan bazı ınsanlar yuzunden..

Evet bu yüzden 1 adim bile ilerledikten sonra 5 adim geriye geliyoruz...

dielosch

Alıntı yapılan: gece - Ocak 31, 2009, 01:48:26 ÖSDilosch cum simdiye kadar gelip gidenleri gördük Canim.

Hatirlarsiniz rahmetli Ecevit ve Bill Clinton görüsmesini , bilenler bilirler.
Senin yasin genc hatirlayamiyabilirsin. Ama ben TÜRT milletinin bukadar incitilebilicegini, bukadar da assalara düsürülebilicegini, düsünemezdim.
Süklüm büklüm hali hala gözümün önünde ...

Yani Neymis, Her BABA  YIGIDIN harci degilmis...

Gece ABlacım her TÜRK'ün içinde vardır bu yeterki damarına bassınlar...Başbakanı çok büyütüyorlar açıkcası ben ona inanmıyorum hep oy toplamak için yaptığı şeylerden biri daha...Halk fakirlik içinde kıvranırken ruhu duymuyor oy vakti geldiği zaman ne hikmetse birden yardımlar başlıyor yok yiyecek yok kömür yok beyaz eşya..şu artık parmak boyası kullanılmayacak demeleri de akp'nin son oyunu..Sokaktaki çoğu kişi oyunu sırf Davos için değiştirdi...Bu arada tam anlamadım Ecevit'e kötü laf mı söyledin bilmem ama TR'nin gelmiş geçmiş -Atatürk tabiki ayrı _ en iyisiydi..Özü sözü bir ve dosdoğru bir adam..Eskiler hala DSP'ye oy veriyorlar Ecevit ölmüş olsa dahi..Çünkü onlar biliyorlar onun ne kadar iyi olduğunu...Solculuk sağcılık hiç girmicem  zaten bu konu uzarr giderr orda zaten kocaman bi BENCE yazıyor onu yazdım ki konu uzamasın diye ama herzamanki gibi konu uzuyor ve burda kapansın istiyorum çünkü bu konulrda çok hassasım ve kimseyi kırmak istemiyorum....

_VeRa_

jentzsch

Kazamız mübarek olsun. Vatana,millete hayırlı olsun..

esma 41