Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 05, 2009, 07:20:04 ÖSiyiyim zeytin artık böyle 20 mg'lık bi iğne yedikten sonra nasıl olursam öyleyim... :haha: :haha: yani süper... yaril:)
Ne iğnesi kızzz hatamı oldun yoksamm bende bug
ün çok mutluyum söylesem belki kızarrsın ama bugün sigarayı bıraktım o yüzden çok mutluyum  dance:)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 05, 2009, 07:23:15 ÖSNe iğnesi kızzz hatamı oldun yoksamm bende bug
ün çok mutluyum söylesem belki kızarrsın ama bugün sigarayı bıraktım o yüzden çok mutluyum  
aman niye kızıyım en iyisini yapmışsın... ;D

bu arada evet hasta olmuşum yani kaşınıp duruyorum strestenmiş yani çikolata yiyebilirim... ;D her tarafım kıpkırmızı bugün doktora gittik tekrar farklı bi doktor o da iğne verdi... ;D öyle işte...

benim yemeğe gitmem gerek zeytin hemen gelirim gelince görüşürüz... byby:)

...mystery...

geldiiiiimm.... ;D elimde çikolatamla... alkis:) alkis:) ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 05, 2009, 07:39:50 ÖSgeldiiiiimm.... ;D elimde çikolatamla... alkis:) alkis:) ;D
Hay maşAllah Gizemcim ne çabuk yedinde bide elinle çikolatanla geldin kızz afiyet olsun

...mystery...

sağol ben çabuk yerim ya öyle "sindire sindire yiyorum" muhabbetim yoktur... ;D yedikten sonra zaten sinidirilicek beklemenin ne anlamı var... ;D

oohh yaa baya özlemişim 3-4 gündür yemiyodum.... süper oldu bu... yuppi:)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 05, 2009, 07:42:39 ÖSsağol ben çabuk yerim ya öyle "sindire sindire yiyorum" muhabbetim yoktur... ;D yedikten sonra zaten sinidirilicek beklemenin ne anlamı var... ;D

oohh yaa baya özlemişim 3-4 gündür yemiyodum.... süper oldu bu... yuppi:)

Fazla smail koyamıyorum neden sendede oluyomu Gizem

NİLSENAM

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm alkis:)

zeytin

NİLSENAM

nasılsınız periler   yuppi:) yuppi:)

zeytin

...mystery...

iyiyiz Nilsenam sen nasılsın ;) :-*

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 05, 2009, 07:50:00 ÖSSüperim hemde duble süper dance:) dance:)

ne güzel sigarayı bırakmaya karar vermişsin....inş.bırakabilirsin canım....

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 05, 2009, 07:50:13 ÖSiyiyiz Nilsenam sen nasılsın ;) :-*

bende iyiyim canım...hastalandınmı sen...
geçmiş olsun...dikkat et....

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 05, 2009, 07:55:47 ÖSne güzel sigarayı bırakmaya karar vermişsin....inş.bırakabilirsin canım....

bende iyiyim canım...hastalandınmı sen...
geçmiş olsun...dikkat et....

İnşAllah bırakacam aslında şuanda hiç istemiyor canım

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 05, 2009, 07:59:11 ÖSİnşAllah bırakacam aslında şuanda hiç istemiyor canım

aslında aklına getirmemeye çalış...
devamlı birşeyler ye  ;D ;D     ve sık sık sakız çiğne....

NİLSENAM

periler bugün parti yapacaz.... yuppi:) yuppi:) yuppi:)