Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 05, 2009, 08:01:32 ÖSaslında aklına getirmemeye çalış...
devamlı birşeyler ye  ;D ;D     ve sık sık sakız çiğne....

İşin garip tarafı kullandığım ilaç iştah kesici o yüzden hiç aramıyorum annem falan içiyo yanımda hiç canım çekmıyo ve daha yolun başındayım çabuk atlatcam gibi  alkis:) alkis:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 05, 2009, 08:02:58 ÖSİşin garip tarafı kullandığım ilaç iştah kesici o yüzden hiç aramıyorum annem falan içiyo yanımda hiç canım çekmıyo ve daha yolun başındayım çabuk atlatcam gibi  alkis:) alkis:)

alkis:) alkis:)

zeytin

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 05, 2009, 08:04:32 ÖSNe partisi ki bu ::)

nazlıcanın doğum gününü kutlayacaz ....  yuppi:) yuppi:) yuppi:)

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 05, 2009, 08:05:35 ÖSnazlıcanın doğum gününü kutlayacaz ....  yuppi:) yuppi:) yuppi:)

Nazlıcan kim ki ???

zeytin

2 dak içinde geliyorumm

NİLSENAM

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 05, 2009, 07:55:47 ÖSbende iyiyim canım...hastalandınmı sen...
geçmiş olsun...dikkat et....
internet gittide geç oldu biraz kusura bakma... utanan:)

evet hastalanmışım ilaçlarımı içtim sağlıklı bi insan oldum ilaçla besleniyorum resmen... :haha: ama abartılcak bişey yok bence(annemler abartıyoda ;D ) sadece stresten alerji gibi bişey olmuşum kaşınıyorum ve kaşıdıkça acayip kızarıyo o kadar... ;D

zeytin

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 05, 2009, 08:14:20 ÖSinternet gittide geç oldu biraz kusura bakma... utanan:)

evet hastalanmışım ilaçlarımı içtim sağlıklı bi insan oldum ilaçla besleniyorum resmen... :haha: ama abartılcak bişey yok bence(annemler abartıyoda ;D ) sadece stresten alerji gibi bişey olmuşum kaşınıyorum ve kaşıdıkça acayip kızarıyo o kadar... ;D

dikkat et canım sağlık bu sonuçta.....

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 05, 2009, 08:15:23 ÖSHımmm Kendileri yok ama  ???

kendileri yok kızının yanında..... :)

zeytin

Kızlar ben birazcık yokum minik aşkım geldide biraz ona internetten araba oyunu oynaatıyım gelirim birazdan byby:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 05, 2009, 08:18:19 ÖSKızlar ben birazcık yokum minik aşkım geldide biraz ona internetten araba oyunu oynaatıyım gelirim birazdan byby:)

ÖP YERİME.... :-* :-*

byby:)

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Şubat 05, 2009, 08:16:48 ÖSdikkat et canım sağlık bu sonuçta.....
edicem çünkü dayanılıcak gibi bişey değil... ;D bu arada teşekkür ederim... utanan:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 05, 2009, 08:23:25 ÖSedicem çünkü dayanılıcak gibi bişey değil... ;D bu arada teşekkür ederim... utanan:)

:-* :-*

NİLSENAM

PERİLER BEN YİNE ACIKTIM.....
BİRŞEYLER YEMEĞE GİDİYOM.... ;D ;D

byby:)

...mystery...

hoşçakal Nilsenam bende gidiyodum zaten babam çağırıyo görüşmek üzere... byby:) byby:) :-*