Herkese Yardım Edilir..

Başlatan mikail, Ekim 07, 2006, 11:26:44 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yagmur

1.Freundeskreis
2.bekante
3.Sommer,(ikinci bosluk)ab und zu
4.Fußball
5.Nähkurs
6.Freizeitaktivität,(ikinci bosluk)picknick
7.grillen
8.Spielplatz
Michail hocaya sormustun ama bende bi denemek istedim;)
umarim isine yarar.

KAZENIS

tesekkur ederim yagmur yarinki dersimdi cok sgail cok iyi oldu iyi aksamlar

Yagmur

önemli deyüüüüüüüüüüüüülllllllllllllll;)

KAZENIS

MERHABA HOCAM PERFEKTLE ANLATILANLA PRATERITUM AYNIMI ANLAMDA

KAZENIS

darginliginiz mi var sitedeki arkadaslara mikail hocam baya bir süredir yoksunuz rahatsizmisiniz eger öyleyse gecmis olsun acilan anketten sonra sanki cikan lüzumsuz tartismalardan dolayi uzaklasmissiniz gibi geldi benim icin verdiginiz sordugum sorulara vaerdiginiz cevaplar icin tekrar tesekkur ederim  saglicakla kalin

mikail

Sevgili Kazenis, anlayışın için teşekkür ediyorum, dediğin gibi anket tartışması beni çok şaşırttı, ancak şu an yazılılar başladığı için vaktim hiç yok. Asıl sebep bu. Selamlarımı sunar, başarılar dilerim. Bazı sorularını yanıtlayamadığım için kusura bakma.

KAZENIS

keine problem mikail lehrer yeterki siz saglikli olun iyi aksamlar

blinkybill

BENM ÇOK AMA ÇOK ACIL İLGİNÇ BIR DOĞUM GUNU DAWETIYESI HAZRLAMAM LAZIM FİKRİ OLAN WAR MI ACABA  LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN YARDIM

yücel

Alıntı yapılan: blinkybill - Mayıs 07, 2007, 09:01:49 ÖS
BENM ÇOK AMA ÇOK ACIL İLGİNÇ BIR DOĞUM GUNU DAWETIYESI HAZRLAMAM LAZIM FİKRİ OLAN WAR MI ACABA  LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN YARDIM

Selam blinkybill,

Belki isine yarayabilir...

https://www.geburtstags-tipp.de/neutrale-einladungen

blinkybill

of of of yaramazmı çok çok çok sağolun ya Allah razı olsn

dila

slm ben dila siteye yeni kayıt oldum benim dönem ödevim için yardım ederseniz sevinirim sıfatların derecelendirilmesi

KAZENIS

merhaba mikail hocam nasilsiniz sizden meclis üyelerinin isimlerini rica edecektim yani cumhurbaskani milet vekili vs bunlari basamak basamak yazmam gerekiyor bana yardimci olmanizi istiyorum ödevimi yapmak istedim fakat kendi kendime yapamadim

mikail

dila, aradığın konu Bilgi Bankasında mevcut. Oraya bak sen. Selamlar.

KAZENIS

merhaba mikail hocam sizden cok ksa bir dialog kurmam icin yardim isteyecektim is basvurusu icin örnek yarin kursta lesen yapilacak fakat ben bir cok kez denedim ama yapamadim

mahir

saygilar sevgili hocam eger yardimci olabilirsiniz bi sorum olucakti                                                  sich erinnern an den letzten urlaub.  ben bu sich in tam ne anlam tasidigini anlamadim

KAZENIS

merhaba hocam etwa ve doch hakkinda bilgi verebilir misiniz

kyboy

bana fiilerle ilgili özlü bilgiler verebilirseniz sevinirim şimdiden teşşekkürler:)