Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Ben geldimm siz gittiniz oldumu şindikkkkk  :embarassed:  byby:) byby:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 05, 2009, 03:56:40 ÖSTesekkür ederim kirsehir7.
Hanau' ya gidiyorum. Frankfurt' a inicem en yakin ordan gidiliyor zaten. Dayi oglu gelicek almaya. Yagmur kar falan var diyorlar, metrolarda telef olmiyim diye. :)
aaaaaaaaaaaaaaaa onurun sehrine incen demek  :haha:

zeytin

...mystery...

zeytin

...mystery...

babam sinir etti beni bende kızdım "çok kötüsün baba ben gidiyorum" dedim geldim... :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 05, 2009, 09:11:15 ÖSHoşgeldin Sevgicim ;D
hosbulduk zeytinim

gecmis olsun gizemcim  :-[

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 05, 2009, 09:15:15 ÖSbabam sinir etti beni bende kızdım "çok kötüsün baba ben gidiyorum" dedim geldim... :haha: :haha:

:haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 05, 2009, 09:15:17 ÖShosbulduk zeytinim

gecmis olsun gizemcim  :-[
sağol sevgicim... :-*  bu aralar herkes hasta ama ben çok eğleniyorum acayip üstüme düşüyolar bende sinir ediyorum dalga geçiyorum çok memnunum halimden... :haha: (manyağım işte ben napıyım.. ;D )

zeytin

Boşverr keyfini çıkart ama çok şımarma yinede ;) :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 05, 2009, 09:18:41 ÖSBoşverr keyfini çıkart ama çok şımarma yinede ;) :haha:
yok canım niye şımarıyım ben sizin bildiğiniz şımaran insanlardan değilim dermişim şimdi... :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 05, 2009, 09:16:26 ÖSsağol sevgicim... :-*  bu aralar herkes hasta ama ben çok eğleniyorum acayip üstüme düşüyolar bende sinir ediyorum dalga geçiyorum çok memnunum halimden... :haha: (manyağım işte ben napıyım.. ;D )
:haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 05, 2009, 09:19:51 ÖSyok canım niye şımarıyım ben sizin bildiğiniz şımaran insanlardan değilim dermişim şimdi... :haha: :haha:

:haha:  kur;)

ATAAN

Merhaba Bizim Mahalleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee alkis:)

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 05, 2009, 09:24:34 ÖSMerhaba Bizim Mahalleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee alkis:)
hoşgeldin patrooooooooonnnn..... alkis:) alkis:) alkis:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 05, 2009, 09:24:34 ÖSMerhaba Bizim Mahalleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee alkis:)

hOşGELDİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN  alkis:) alkis:)