Vizem Cikti arkdaslarrrrrrr

Başlatan hasretimyare, Şubat 05, 2009, 09:30:57 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasretimyare

arkdaslar esime bugun mektup gelmis yabancilar dairesinden...esinizin vizesini yolladik diye...Allah Herkesi Sevdigine kavustursunnnn....... halayy:) halayy:) halayy:) halayy:)

mub@rek

Ohh ohh bugün güzel haberler aliyoruz hep..

ATAAN

Gözünüz Aydin Tebrik Ederim, Hayirli Olsun Vizeniz halayy:)

kirsehir7

gözünüz aydin hayili ugurlu olsun vizeniz

ohhhh ohhhh

dance:)  halayy:) dance:) clap:)

hasretimyare

tsk ederim arkdaslar  ama daha almadim vize  bana geledi:) halayy:) halayy:) halayy:)

hasretimyare

arkdaslar  bu arada  esime kagit geldiya ''esinizin  vizesini yolladik esiniz gelince ....Nolu odaya gelin '' diye..(pasin gununu  uzatmak icin)   Bu durumda  benim vizem garanti  demi red gelme  olasiligi yok yani.?   Buda  ayni askerlik  gibi  son gune kadar inanmiyosun nizamiyeden cikacagina  bende inanamiyorum vizem elime gelene kadar vizemin ciktigina?:)

ATAAN

Sevgili Kardesim Evham Yapmayi Birak Vizen Yolda, Sen Kafani Bunlara Takacagina Valizlerini Hazirlasana, Buralar Soguk Onu Göre ;D

ay-2008

hayırlı olsun. Darısı bütün gün sayanların başına inşAllah alkis:) dance:)

hasretimyare

walla  bende  cok evhamliyim ataan kardes  o zaman ben kislik  elbise  aliyim biraz  daha :)   emegi gecen herkesden Allah razi oslun

ATAAN

Kislik Elbise Almanizi Tavsiye Ederim, Zaten Buraya Gelince Fiyatlari Göreceksiniz  ;D

hasretimyare

kac Kilo yuk hakkim var  hepsini doldurayim sonuna kadar:D

ATAAN

hasretimyare

ok kardes:) 25 kiloda  az  ama ne yapalim tickoff:)

ATAAN

Önceden Ucak Sirketini Ara, Ben Almanyaya Uzun Süreli Gidiyorum, Esyam Cok De, Esyalar Kac Kilo Geldiyse Onu Söyle, Uygun Fiyat Yapiyorlar  okey:)

hasretimyare

Tskler  ataan  oyle  yaparim galiba kur;)  Bu arada  bugun upsden baktim pasaportum yola cikmis...yarine galir tahminim ve pazartesi vizeyi gormeden inanmam bi gorseydim :-) halayy:)

ozgur_efe

hayırlı ugurlu olsun Allah kavuştursun selamet esenlikle güle güleeeee alkis:)

NİLSENAM