Gazze' ye Yardim Kampanyasi...

Başlatan mub@rek, Ocak 28, 2009, 11:20:20 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 05, 2009, 10:38:50 ÖSPek Hoslanacaginizi Sanmiyorum Söyleyeceklerimden Eger Davos Konusuna Girersem

Sayin ATAAN ,

herkesin düsüncesi kendine göre dogrudur.
Insanlar her zaman tekfikir olmak zorunda degil.
Burasi bir Forum , herkes gercek düsüncelerini acikca
paylasabilir.

Aklima cok sevdigim bir Cümle geldi.

“Fikirlerini ve söylediklerini asla kabul edemem..Ama onlari söyleme hakkini ölünceye kadar savunurum..”

Iste burada yazilan yazi tamamen benim düsüncelerimi dile getiriyor.
Herkes gercek düsüncesini yazabilmeli.
Önemli olan seviyeyi ve saygiyi düsürmemek.

Saygilar ...

ATAAN

Sayin Esma, Ben Yinede Burda Paylasmayim Davos Hakkindaki Düsüncelerimi ;D

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 05, 2009, 11:02:04 ÖSSayin Esma, Ben Yinede Burda Paylasmayim Davos Hakkindaki Düsüncelerimi ;D

Tamam siz bilirsiniz.
Zorlamayi sevmem ...  ;D

Belki bi ara yazarsiniz.

Yoksa yazacaklariniz "Fikirlerini ve söylediklerini asla kabul edemem.." tarzindanmi ?  ;D

ATAAN

Bir Ara Paylasirim  ;D
Ben Fikirlerimi Saglam Temellere Oturtmadan Ortaya Koymam, Zaten Saglam Temellere Oturmadiktan Sonra Fikir Olmazlar  ;D

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 05, 2009, 11:05:39 ÖSBir Ara Paylasirim  ;D
Ben Fikirlerimi Saglam Temellere Oturtmadan Ortaya Koymam, Zaten Saglam Temellere Oturmadiktan Sonra Fikir Olmazlar  ;D

Mesajinizi okurken hangi sarkiyi dinliyordum bilin .  :haha:
Bence cok uydu yaw paylasayim ... bu kadarda tesadüf olmaz .
Gerci konu disi olacak bir kereye mahsus birsey demezler herhalde.

https://www.myvideo.de/watch/3722184/grup_Hepsi_Saklanbac

Ortaya cik diyor ATAAN Bey. ..  ;D

dielosch

davos hakkındaki düşüncelerini merak ettim ATAAN  ya:)  ;D

ATAAN

Sadece Su Kadar Söyleyim O Zaman, Amerika Irak'ta bir milyondan fazla insanı asker, sivil, kadın çocuk demeden öldürürken niçin
"Katiller, siz adam öldürmeyi iyi bilirsiniz. İncil'de şöyle yazıyor" diye efelenmedi de,
"Amerikalı erkek ve kadın askerlerin kayıp vermeden geri dönmeleri için dua ediyorum" diye yalakalık yaptı? Öldürülen Iraklı çocuklar çocuk değil miydi, Iraklılar da Gazzeliler gibi Müslüman değil miydi?

ATAAN

Barzani peşmergeleri, Amerikan askerlerinin desteği ile Tel-Afer'de Türkmen kardeşlerimizi katlederken, niçin "Erbil'deki Barzani karargahını ve Kuzey Irak Parlamentosunu yerle bir ederim, çekilin Türkmen bölgesinden" diye postasını atmadı da, Türkmenleri kast ederek: "Onlar şii" diye gerdan kırdı?

dielosch

aynen sizin gibi düşünüyorumm ohh bee sonunda bu sitede benim gibi düşünen biri çıktı  clap:)

ATAAN

Bize turistik vize bile verirken bin dereden su getiren AB ülkelerinde PKK'lı bölücüler cirit atıyor, AB çatısı altında "Kürt Konferansları" düzenliyor iken...
Tayyip Bey niçin Meclis kürsüsüne çıkıp:
"Toprağıma, milletime yönelik bu husumet bitene kadar, AB ile ilişkilerimizi askıya alıyorum" desin... "Benim için bitmiştir, daha gelmem Brüksel'e" demiyor da, "Hedefimiz AB" yalakalıkları yapıyor?

ATAAN

dielosch

süperrr yaaa sanki benim içimi yansıtıyorsunuz   clap:)  alkis:)

esma 41

Bence devam edin .
Bittikten sonra benimde birkac yazmak istedigim seyler olacak.
Hemde ispat edilmis haliyle. :)

ATAAN

5 Ocak 2009 günü Meclis'e "israil'in Gazze saldırısından ötürü kınanması" için CHP tarafından verilen önerge, AKP oyları ile reddedildi.
Yani AKP'nin engellemesi sonucunda, Türkiye resmen İsrail'i kınamadı.
Nedendir şimdi bu Davos coşkusu?

ATAAN

Niçin şimdi Davos'ta bu gürleme?

İsrail'in hiçbir çıkarına engel olmadan,

İsrailli pilotların Konya'da eğitim uçuşları yasaklanmadan

İsrail'le yapılan gizli ve açık anlaşmalar iptal edilmeden

İsrail'in hülle yoluyla GAP bölgesinden aldığı araziler geri alınmadan,

Ceyhan-Aşkelon boru hattı projesi iptal edilmeden

ve üstelik

Türkiye-Suriye sınırı boyunca uzanan arazinin 49 yıllığına İsrail'e kiralanması teklifi Tayyip Bey tarafından Meclis'e sunulmak üzere iken.

Nedendir bu Davos coşkusu?

Söyleyeceklerim Bu Kadar Buyrun Sayin Esma

dielosch