Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Hosgeldin Canim  :)
Nasilsin ?

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 06, 2009, 10:43:18 ÖÖHosgeldin Canim  :)
Nasilsin ?

İyiyim Gece abla sen nasılsın bakem  :)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 06, 2009, 10:44:26 ÖÖİyiyim Gece abla sen nasılsın bakem  :)

Iyiyim heralde, galiba, sanirsam  ;D

zeytin

gece

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 06, 2009, 10:50:51 ÖÖBasimda agri var ya  :-[

Geçmiş olsun başörtü ile sar başını iyi gelir benim arada sinüzitim tututuğunda öyle yapıyorum  ;) yada gözlerini çay demi oluyo ya pamukla dinlendir  :)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 06, 2009, 10:52:53 ÖÖGeçmiş olsun başörtü ile sar başını iyi gelir benim arada sinüzitim tututuğunda öyle yapıyorum  ;) yada gözlerini çay demi oluyo ya pamukla dinlendir  :)

tavsiyelerin icin Tesekkür Ederim Canim  ;)

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Şubat 06, 2009, 10:54:42 ÖÖtavsiyelerin icin Tesekkür Ederim Canim  ;)

Rica ederim herzaman beklerim bende hastalık namına çok şey olduğu için boldur bende  :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 06, 2009, 10:55:59 ÖÖRica ederim herzaman beklerim bende hastalık namına çok şey olduğu için boldur bende  :haha: :haha:

Allah dermansiz dert vermesin bir de MIGREN vermesin Canim  ;D

zeytin

Sende Migren mi var çok geşmiş olsun canım  :-*

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 06, 2009, 11:02:31 ÖÖSende Migren mi var çok geşmiş olsun canım  :-*

Allah Razi Olsun. Gecmezde gecer gibi kandiriyor iste  ;D

...mystery...

zeytin

Hoşgeldinnn nasılsın gittinmi doktora ;D

gece

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Şubat 06, 2009, 11:07:13 ÖÖHoşgeldinnn nasılsın gittinmi doktora
hoşbuldummmm gittim bugün bi tane daha iğneyi afiyetle yedim... :haha: ohh olsun bana sen hem habire çikolata ye hemde neye taktıysam artık kafayı bişeye takmışım kaşınmaya başla... ;D hatta bide bugün diş doktoruna gittim diş etlerim kanıyo habire... :-\ bide tel takılması gereklimi diye...  bütün doktor işlerini hallettim bu 15 günde sen 14 yıl hiç hasta olma bütün hastalıkları 15 günde çıkar ne akıllıyım dimi?? ;D

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 06, 2009, 11:17:35 ÖÖhoşbuldummmm gittim bugün bi tane daha iğneyi afiyetle yedim... :haha: ohh olsun bana sen hem habire çikolata ye hemde neye taktıysam artık kafayı bişeye takmışım kaşınmaya başla... ;D hatta bide bugün diş doktoruna gittim diş etlerim kanıyo habire... :-\ bide tel takılması gereklimi diye...  bütün doktor işlerini hallettim bu 15 günde sen 14 yıl hiç hasta olma bütün hastalıkları 15 günde çıkar ne akıllıyım dimi?? ;D

Aferin sana bi 14 yık daha hasta olmazsın
Geçmiş olsun tekrardan