Itiraf kösesi ....

Başlatan esma 41, Nisan 05, 2008, 12:49:26 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Şubat 06, 2009, 01:28:21 ÖSItiraf Ediyorum, bana asik suratli, huysuz, sinirli, soguk nevale didiler.  :haha:
kim dedi onu bakıyım.... :zopa: :zopa:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 06, 2009, 06:04:36 ÖSkim dedi onu bakıyım.... :zopa: :zopa:

Aman ya hatirladikca gülüyorum ya düsün bana soguk nevale didi ya  :haha: :haha:

SydneyfunneL

itiraf ediyorum hiç küfür edemem  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Şubat 06, 2009, 07:06:21 ÖSAman ya hatirladikca gülüyorum ya düsün bana soguk nevale didi ya  :haha: :haha:
galiba azıcık körmüş kimse artık... :haha: sen bizim biricik ablamızsın hiç soğuk olurmusun yaa bi kere soğuk olan insanlardan abla olmaz... alkis:)

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 06, 2009, 07:17:32 ÖSgaliba azıcık körmüş kimse artık... :haha: sen bizim biricik ablamızsın hiç soğuk olurmusun yaa bi kere soğuk olan insanlardan abla olmaz... alkis:)

canim benim ya  :-*

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 06, 2009, 07:17:32 ÖSgaliba azıcık körmüş kimse artık... :haha: sen bizim biricik ablamızsın hiç soğuk olurmusun yaa bi kere soğuk olan insanlardan abla olmaz... alkis:)

canim benim ya  :-*

SydneyfunneL

şinasi

İtiraf edeyim ;burada siyasi konuların açılmasından hiç hoşlanmıyorum.

ashley

itiraf ediyorum hep bildiğimi okuyorum... ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: SydneyfunneL - Şubat 06, 2009, 07:22:05 ÖSbenlik bi problem yok   :)
bence hiçkimse için yoktur küfür etmemek iyidir... ;) okey:)

...mystery...

SEVGI-40

RIBERY

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Şubat 07, 2009, 12:53:15 ÖÖitiraf ediyorum cok ama cok pismanim

https://www.youtube.com/watch?v=f276mTyNy_U

:'( :'( :'( :'(

ALLAH HIÇ KIMSEYE PİŞMANLIK VERMESIN BIZLEREDE senı hep üzgun ve kederlı göruyorum ismın gıbı degılsın