Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Şubat 06, 2009, 09:36:33 ÖSsagolasin beni gizem bilir kendisi mesaj falciligina basladi da  :haha: :-*
;D anlatıyım mı?? ;D

dielosch

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 06, 2009, 09:36:00 ÖSAllah korusun ama sen orda ölürsün yaa ee dağ şartı bu biliyosun hava soğuk kurt tilki börtü böcek... böğğ...

soğuk beni etkilemiyor  ;D kurt murt dinlemem börtü böceğide severim  kur;)  :haha: kısaca dağcıyım ben  halayy:)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 06, 2009, 09:37:47 ÖSsoğuk beni etkilemiyor  ;D kurt murt dinlemem börtü böceğide severim  kur;) kısaca dağcıyım ben
tabii tabii.. ;D ;D

...mystery...

tamam o zaman bakın nasıl söz dinliyorum... :haha:

dielosch

öyleee...tanıyan tanıyor tanımayanlar için bişey diyemicem tabiii  kur;)

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Şubat 06, 2009, 09:39:15 ÖSöyleee...tanıyan tanıyor tanımayanlar için bişey diyemicem tabiii  kur;)
neyseee... ;D ;D

...mystery...

bu konuyu geç bu konu karışık... ;)

dielosch

hiç bi karışıklığı yoookk  kur;)  ;D neysee ee Gece Abla naptınn Esma abla nerede Kırşehir nirdee  :haha:

...mystery...

gece

kirsehir müzik dinliyo, esmam nerde bilmiyom ;D

BENDE KONULARI TURLUYORUM  ;)

dielosch

hee tamam iyi turlamalar  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Şubat 06, 2009, 09:46:26 ÖSkirsehir müzik dinliyo, esmam nerde bilmiyom

BENDE KONULARI TURLUYORUM  ;)
esma abla geceleri uğruyomuş yaa işleri yoğunmuş... ;D ;D bilirsiniz zaten... ;)

ATAAN

Bende Bahceler Bahceler  :haha:

...mystery...

yine Sina mı?? ;D ;D  Nazlıcan napıyo bu arada patron... ;) (nazlıcan'dı dimi off bu aralar isim hatırlayamıyorum... offoff:) )

ATAAN

Ne Bu Oyun Play Station Hah Onda Oyun Oynuyo, Yarin Dönecek Oda Türkiyeye

mub@rek

S.Aleyküm arkadaslar,

Herseyi hazirladim artik. Ben hazirim. :) 3' de gece otobüsüm kalkicak İzmir' e gidicem. Heycan basmaya basladi beni yavas yavas. :)

Esim' e yarindan sonra gelicem dedim onada süpriz olacak...  8)