Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 06, 2009, 10:20:54 ÖSMübarek Bari Sen Atlama Yaa  :haha:
ne yani ben atlayabilirmiyim... :haha: nedense salak rolü yapmayı seviyorum ne garibim dimi... :haha:

...mystery...

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Şubat 06, 2009, 10:20:54 ÖSMübarek Bari Sen Atlama Yaa  

Ben sey yaptim yani ben kem küm ben saka olsun diye.  ::)   (İnsAllah birisi inanir buna..)

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 06, 2009, 10:21:35 ÖSne yani ben atlayabilirmiyim... :haha: nedense salak rolü yapmayı seviyorum ne garibim dimi... :haha:

Hehe. Sana laf yok sen patron yardimcisi' sin. ;)

mub@rek

Bu arada 4 gülücük limiti gelmis mesajlar' a. Ama alinti yapinca baskasinin güldügünün yüzünden ben cevap yazinca gülemiyorum. :D

4' ü biraz daha yukariya cekebilirmiyiz acaba?

...mystery...

...mystery...

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 06, 2009, 10:30:22 ÖSBu arada 4 gülücük limiti gelmis mesajlar' a. Ama alinti yapinca baskasinin güldügünün yüzünden ben cevap yazinca gülemiyorum. :D

4' ü biraz daha yukariya cekebilirmiyiz acaba?
nasıl açıklama bu böyle yaa... :haha: ama haklısın sende o "alıntı"daki smileyleri sil... ;D

(ben bu anı daha önce yaşamıştım " Deja vu" :haha: )

...mystery...

dielosch

ben de öyle yapıyorumm  :haha:

...mystery...

ATAAN

Yukarda Sekilde Görüldügü Üzre  :haha:

...mystery...

...mystery...

mub@rek

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 06, 2009, 10:31:34 ÖSnasıl açıklama bu böyle yaa... :haha: ama haklısın sende o "alıntı"daki smileyleri sil... ;D

(ben bu anı daha önce yaşamıştım " Deja vu" :haha: )