türkceden almancaya

Başlatan shapuza, Şubat 07, 2009, 03:45:49 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shapuza

arkadaslar öncelikle böyle bir siteyi acanlara tessekkür ederim cok süper bir site.......
bu alttaki yaziyi benim icin almancaya cevirebilirseniz cok memnun olacagim....

Kuruluş Yılı :Firmamız 2000 yılının şubat ayında  şahıs işletmesi olarak kurulmuştur.İlk başta tamamen sanatsal amaçla bir cam atölyesinde cam, gümüş ve doğal taşlarla bir koleksiyon oluşturmak amacı ile başlayan çalışmamız hemen akabinde Beşiktaş Spor Kulübünün gümüş ve cam ağırlıklı takılarının hazırlanması ile farklı bir boyut kazanmıştır. Ardından Nişantaşı mağazalarında ve Carrefourlarda stand açarak genişlettiğimiz çalışmalarımız ihracata başlayıncaya kadar yurt içinde devam etti. Yurt dışı çalışmalarımız başladığında yurt içi faaliyetlerimizi tamamen sonlandırarak ihracata yoğunlaştık. Ürünlerimiz bugün Avrupanın en az 15 ülkesinde vitrinleri süslemektedir.

Vizyonumuz :Ürünlerimiz itibarımızdır. Öncelikle müşteri memnuniyeti üzerine odaklanmış bir çalışma anlayışımız vardır.

Çalışma Sistemimiz : her ay yeni bir kolleksiyonla müşterilerimizin karşısına çıkmaktayız. Aylık bazda geniş bir koleksiyon oluşturuyor olmamız kısa sürede müşterilerimize farklı alternetifler sunabilmemize ve müşterilerimizin de trendi daha yakından takip edebilmelerine olanak tanımaktadır.

Kapasitemiz : Aylık 100.000 adet imalat kapasitemiz olup, müşteri talepleri doğrultusunda kolaylıkla kapasite artırımına gidebilmekteyiz.

Fiyat Politikamız :Müşterilerimizi bir ömür iş ortaklarımız olarak gördüğümüz için son derece makul fiyatlarla karşılarına çıkmaya çalışıyoruz. Belirlediğimiz ürün fiyatlarının kesinlikle rekabet edebilir olmasına özen gösteriyor, fiyatlarımızı makul tutmaya çalışırken de kalite ve estetikten asla ödün vermemeye çalışıyoruz.

Satış Politikamız :Bugüne kadar satışlarımızı toptan olarak gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Toptan satışlarımız devam ederken ilk kez 2009 yılında perakende satışlarımızı da başlatıyoruz. Ürünlerimizi internet yoluyla ve yurt çapında açacağımız ZENİSHE ACCESSOIRES mağazaları aracılığı ile nihai tüketiciye ulaştırmayı planlıyoruz.

Kadromuz :Koleksiyon ve tasarım departmanımızda gerçekten yaratıcı ve yetenekli olduğuna inandığımız ve yaratıcılıklarının gelişimine özen gösterdiğimiz 6 kişilik bir ekibimiz mevcuttur. İmalat ekibimiz ise 8 kişiden oluşmakta olup taşeronlarımızıda içine kattığımız vakit imalat iş gücümüz rahatlıkla 1000 kişinin üzerine çıkabilmektedir.

simdiden bana yardim edecek arkadaslara tessekkür ediyorum...

shapuza

Alıntı yapılan: shapuza - Şubat 07, 2009, 03:45:49 ÖSarkadaslar öncelikle böyle bir siteyi acanlara tessekkür ederim cok süper bir site.......
bu alttaki yaziyi benim icin almancaya cevirebilirseniz cok memnun olacagim....

simdiden bana yardim edecek arkadaslara tessekkür ediyorum...