Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 130 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Güzel yemekleride var ya Ördek kizatma falan  :haha:

gece

Börtü böcek bende yemem  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Şubat 08, 2009, 01:16:22 ÖÖGüzel yemekleride var ya Ördek kizatma falan  :haha:
ayy yazık yaa... :-[

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Şubat 08, 2009, 01:16:41 ÖÖBörtü böcek bende yemem  :haha:
aa neden ama kıtır kıtır.... ;D (böğğ birden kendimden tiksindim... :haha: şakaydı bu söylediklerim ;D )

...mystery...

işteeee patron gelmiş... :haha:

eee aldı titreşimlerimizi... :haha:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 08, 2009, 12:51:07 ÖÖhadi bizde deneyelim....

TİTREşİMMMM TİTREşİİMMM TİTREşİİİİMMMM.....

patrooooonnnnn nirdesin yaa....  :haha:

Alıntı yapılan: gece - Şubat 08, 2009, 12:52:53 ÖÖTİTREşİMMMM TİTREşİİMMM TİTREşİİİİMMMM.....  (calinti)

Ataan bey bahcedemi uyudunuz yoksam nerdesiniz :haha:

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 08, 2009, 12:57:58 ÖÖevet acaba neler kaynatıyolardır... :haha: ne meraklıyız yaa aman yakalamasın patron bizi... :haha:

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 08, 2009, 01:17:52 ÖÖaa neden ama kıtır kıtır.... ;D (böğğ birden kendimden tiksindim... :haha: şakaydı bu söylediklerim ;D )

Böcek cerezindenmi bahsettin canim iggggggggggg  :haha:

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 08, 2009, 01:21:26 ÖÖyok hayır cık... :haha:

:haha:  aaa buldum cips o dedigin senin böcek cipsi  ;D

...mystery...

yok cips sevmem ben ekmek arası daha güzel oluyolar bide böyle üstüne azıcık ketçap mayonez ohhh... (ıyyy :-\ ;D )

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Şubat 08, 2009, 01:23:22 ÖÖyok cips sevmem ben ekmek arası daha güzel oluyolar bide böyle üstüne azıcık ketçap mayonez ohhh... (ıyyy :-\ ;D )

Müthis oluurda benim migde kaldirmiyor ya  :haha:

...mystery...

...mystery...

yaa ben artık çıkmak zorundayım annem bağrınıp duruyo(uyku sersemi ama çekilmiyo... ;D )

daha fazla kızmadan ben kaçıyım 2 gündür çok kızıyo asabi insan... :haha:

neyse görüşmek üzere yarın... byby:) :-*

ATAAN